Jarrod Bowen har underskrevet en lang kontraktforlængelse med West Ham

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Jarrod Bowen har underskrevet en lang kontraktforlængelse med West Ham

Jarrod Bowen mod Freiburg i Europa League.
Jarrod Bowen mod Freiburg i Europa League.THOMAS KIENZLE/AFP
Jarrod Bowen har underskrevet en ny kontrakt med West Ham, meddelte Premier League-klubben søndag. Kontraktforlængelsen gør, at Bowen vil være West Ham-spiller frem til 2030.

Den 26-årige scorede 45 mål i 166 kampe for The Hammers, inklusive sejrsmålet i sidste sæsons Europa Conference League-finale, som sikrede klubben den første titel siden 1980. Bowen, som blev udtaget til det engelske landshold i sidste uge, har scoret fem gange i ni kampe i denne sæson.

"Alle ved, hvad denne klub betyder for mig, så at binde mig til 2030 betyder meget for mig og min familie," siger Bowen.

"At vinde Europa Conference League i Prag var et utroligt øjeblik, og at score sejrsmålet i sidste minut vil være noget, jeg vil huske for evigt."

West Ham-manager David Moyes hyldede kontrakforlængelsen og kaldte det gode nyheder for klubben. "Hans mål i Prag vil leve længe i hukommelsen hos alle, der er forbundet med West Ham. Det gav ham en platform at træde frem på, og vi høster frugterne, han præsterer bedre og bedre."