Fodboldweekenden LIVE: Bayern taber sensationelt hjemme til Stage og Werder Bremen

Bayern München jagter Leverkusen.
Bayern München jagter Leverkusen.ALEXANDER HASSENSTEIN/GETTY IMAGES EUROPE/Getty Images via AFP
Weekenden er over os, og det betyder masser af fodbold fra de allerstørste ligaer i Europa. Derudover er AFCON også i fuld gang, hvor der også venter flere spændende kampe. Du kan følge det hele lige her i Flashscores fodbold tracker.

Søndag 21. januar:

Kl. 22.47 - Dusan Vlahovic viste igen sin målnæse for Juventus, og scorede to mål, da "Den Gamle Dame" rykkede forbi Inter i toppen af den italienske Serie A med en sikker 3-0 sejr på udebane over Lecce.

Kl. 22.32 - Efter at han fik en muskelskade tidligt i de afrikanske mesterskaber, er det blev besluttet at Mohamed Salah rejser retur til England. Det bekræfter det ægyptiske fodboldforbund. Skulle nationen komme til semifinalen i African Cup of Nations, er det aftalt at Salah vender tilbage til turneringen.

Kl. 22.09 - Den tidligere FC Midtjylland-angriber Artem Dovbyk, der i dag tjener til dagen og vejen i La Liga hos Girona har scoret hat-trick inden for seks minutter i aftenens kamp mod Sevilla, hvor Girona fører 3-1 ved pausen.

Kl. 21.36 - Patrick Dorgu er på bænken hos Lecce, der hjemme møder et Juventus-hold i storform. Ved pausen er stillingen 0-0

Kl. 21. 13 - Mohamed Daramy viste sig flot frem for Reims i Coupe de France mod Sochaux fra den tredjebedste række. Daramy lavede to assists og scorede også fra straffesparkspletten for Reims, der dog meget overraskende måtte se sig slået efter straffesparkskonkurrence.

Kl. 20.40 - Barcelona scorede to gang i tillægstiden gennem Joao Felix og Ferran Torres, da catalnerne tog en flot 4-2 sejr på udebane over Real Betis.

Kl. 20.32 - Kasper Dolberg leverede en assist til Louis Patris, da Anderlecht udlignede Leuvens 1-0 føring med 20 minutter igen i den belgiske Jupiler League. Kampen sluttede 1-1

Kl. 19.55 - Ikke Boniek, ikke Milik, ikke Zielinski, men Szymon Zurkowski blev den første polak til at score hat-trick i den italienske Serie A, da Empoli slog Monza 3-0.

Kl. 19.32 - Augsburg var nedrykningskandidat, da klubben ansatte Jeep Thorup til at erstatte Enrico Massen i oktober. Siden har danskeren formået at stabilisere holdet og med en 2-1 sejr på Bökelberg over Borussia Mönchengladbach rykkede holdet op på 10.pladsen i den tyske Bundesliga.

Kl. 19.05 - Jordan Henderson var ikke i truppen, da Ajax fik en højst til trængt sejr på 4-1 mod RKC Waalwijk i bestræbelserne på at redde resterne af deres sæson

Kl. 18:30 - Real Madrid undgik med nød og næppe en stor skuffelse, da de dybt inde i overtiden scorede til 3-2 mod bundproppen Almeria. Almeria var ellers foran både 1-0 og 2-1, og de scorede sågar til 3-1, men scoringen blev annulleret, og kort efter udlignede Real Madrid. I det 99. minut scorede Dani Carvajal det forløsende og afgørende mål, der gav Real alle tre point.

Kl. 18:04 - Andreas Christensen sidder ude med en skade og er derfor ikke med i FC Barcelonas kamp på udebane mod Real Betis.

Startopstillinger
StartopstillingerFlashscore

Kl. 17:30 - Kampen mellem Borussia Mönchengladbach og danskerklubben Augsburg er netop fløjtet i gang. Jess Thorup har valgt at bænke sin landsmand Mads Pedersen til dagens kamp.

Kl. 17:28 - Werder Bremen leverer en sensation på Allianz Arena, hvor de slår Bayern München med 1-0. Det er første gang i mere end 15 år siden, at det senest lykkedes for Werder Bremen at vinde over storholdet på udebane.

Kl. 17:14 - Danske Morten Frendrup starter som sædvanlig inde for Genoa, der skal spille en vigtig kamp mod Salernitana, som ligger i bunden af ligaen. Genoa må fremover se bort fra forsvarsspilleren Radu Dragusin, der netop er skiftet til Tottenham. Genoa har spillet fire af deres seneste fem kampe uafgjort og har etableret sig i midten af tabellen.

Kl. 17:08 - Marokko måtte nøjes med 1-1, da DR Congo fik udlignet midt i anden halvleg.

Kl. 17:05 - Der var drama for alle pengene, da Sheffield United tog imod West Ham. Sheffield startede kampen bedst, men kom bagud 1-0 efter 28 minutter. De nåede dog at udligne kort inden pausen. Efter 78 minutters spil sendte James Ward-Prowse et straffespark i netmaskerne, og det lignede kampens afgørelse, men så startede dramaet. To røde kort til Rhian Brewster og Vladimir Coufal og et Sheffield straffespark i sidste minut skabte en intens afslutning. Sheffield scorede på straffesparket og fik et stærkt 2-2-resultat.

Kl. 16:53 - Liverpool og Bournemouth er ganske snart på vej ud for at varme op til deres opgør, der starter klokken 17:30. De danske fans må dog se Philip Billing starte på bænken for Bournemouth. Liverpool må undvære Mohamed Salah, der er til AFCON.

Startopstilling
StartopstillingFlashscore

Kl. 16:40 - Anton Gaaei starter på bænken for Ajax, der spiller mod Waalwijk. Den nye Ajax-spiller Jordan Henderson ser på fra tribunen.

Kl. 16:32 - Jakob Breums G.A. Eagles fik en flot 2-0-sejr over Sparta Rotterdam.

Kampen mellem Vitesse og Feyenoord skulle også have været færdigspillet nu, men opgøret blev afbrudt tæt på kampens afslutning grundet tilskueruroligheder. Feyenoord var foran 2-1, da kampen blev afbrudt.

Kl. 16:31 - Almeria skulle bruge mindre en 40 sekunder på at bringe foran på udebane mod mægtige Real Madrid.

Kl. 15:56 - Osasuna hev en vigtig 3-2-sejr i land på hjemmebane over Getafe. Osasuna kom foran 2-0, men blandt andet takket være Borja Mayoral, der scorede sit 13. sæsonmål kom Getafe tilbage i kampen. De måtte dog se det ene point forsvinde, da Osasuna-spilleren Jesus Areso scorede et pragtfuldt vindermål.

Kl. 15:48 - Real Madrid stiller med et voldsomt stærkt hold i kampen mod Alemeria. LaLigas topscorer Jude Bellingham er naturligvis med fra start.

Kl. 15:15 - Dagens første AFCON-kamp blev fløjtet i gang klokken 15. Opgøret er mellem turneringsfavoritterne fra Marokko og DR Congo. Allerede efter seks minutters spil gjorde Achraf Hakimi det til 1-0.

Kl. 14:45 - Jens Stage er med fra start for Werder Bremen, der skal på sæsonens sværeste opgave på Allianz Arena, hvor Bayern Munchen venter. Også den tidligere Brøndby-spiller Anthony Jung starter inde for gæsterne. Bayern har Harry Kane med fra start, mens han legekammerat fra Tottenham-tiden, Eric Dier, starter på bænken.

Kl. 14:36 - Efter fem nederlag i træk lykkedes det for Frosinone at slå Claudio Ranieris Cagliari. Cagliari kom ellers på 1-0 i første halvleg, men i anden halvleg var Frosinone effektive og vandt kampen med 3-1.

Kl. 14:11 - Utrecht har gjort det umulige i deres hjemmekamp mod PSV. Før kampen havde PSV nemlig vundet samtlige 17 kampe i Æresdivisionen, men i søndagens opgør måtte de nøjes med 1-1 mod Utrecht, der havde Oscar Fraulo på banen hele kampen, mens Victor Jensen fik det sidste kvarter. Du kan læse mere om, hvorfor PSV vil være ekstra ærgerlige over det uafgjorte resultat.

Kl. 14:07 - Så er startopstillingerne til dagens første Premier League-kamp klar. Sheffield United tager imod West Ham, og det er med danske William Osula i startopstillingen. Sheffield er Premier Leagues bundprop, og hvis der ikke snart kommer point på kontoen, så hedder det Championship igen i næste sæson. West Ham er dog fint kørende og kan med en sejr rykke endnu tættere på top-5.

Kl. 13:43 - I Holland spiller Vitesse og Feyenoord mod hinanden 14:30. En vigtig kamp for de forsvarende mestre fra Feyenoord, der skal forsøge at bevare den andenplads, som de lige nu sidder på. Det kører dog knap så godt for Vitesse, der ligger næstsidst og har hårdt brug for point, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at overleve.

Et andet sted i Holland starter danske Jakob Breum inde for G.A. Eagles, der møder Sparta Rotterdam. Danskeren har endnu ikke scoret i den bedste hollandske række, siden han skiftede væk fra OB.

Kl. 13:06 - I Spanien skal Osasuna i kamp mod Getafe. Begge hold ligger i midten af tabellen og begge hold kan trække et godt stykke væk fra bunden med en sejr. En af de spillere, der er værd at holde øje med, er Borja Mayoral. Spanieren ligger nummer to på topscorerlisten med 12 mål i  19 kampe.

Kl. 12:30 - Nu går de to italienske bundhold Frosinone og Cagliari på banen for at kæmpe om vigtige point i Serie A.

Kl. 11:45 - Bolden ruller igen denne søndag, hvor der er masser af kampe i Europas bedste ligaer.

Der er to kampe på programmet i Premier League denne søndag, hvor Sheffield United møder West Ham i den tidlige kamp, mens Liverpool skal på besøg hos Philip Billing og Bournemouth.

I Tyskland er Bayern München tvunget til sejr, hvis de skal holde snor i Bayer Leverkusen på førstepladsen. Det skal de forsøge, når Jens Stage og Werder Bremen beøsger Allianz Arena.

Dagens første kamp står mellem Utrecht og PSV i Æresdivisionen. Utrecht har danske Oscar Fraulo i startopstillingen, mens de har de to danskere Silas Andersen og Victor jensen på bænken.

Startopstilling i kampen mellem Utrecht og PSV
Startopstilling i kampen mellem Utrecht og PSVFlashscore

Lørdag 20. januar:

Kl. 20.31 - HSV hænger på i kampen om oprykning til den tyske Bundesliga, da de sikrede sig en flot 2-0 sejr på udebane mod Schalke 04.

Kl. 21.25 - Kampen mellem Udinese og AC Milan blev midletidig afbrudt, da Udinese's tilhængere overdængede Milans målmand Mike Maignan med racistiske tilråb. Maignan gjorde dommeren opmærksom på det, og forlod derefter banen. Kampen er dog blevet fløjtet igang igen.

Kl. 20.36 - Bayer Leverkusen var bagud to gange mod RB Leipzig, men formåede at komme tilbage og vandt 3-2 på et mål i de allersidste sekunder. Dermed er klubben nu syv points foran Bayern München i toppen af Bundesliga tabellen. Holdet har dog spillet to kampe flere end Bayern.

Kl. 20.01 - Daniele de Rossi fik en fremragende start på sit nye job som træner for AS Roma som erstatning for Jose Mourinho, da romerne på hjemmebane vandt 2-1 over bundholdet Verona.

Kl. 19.19 - Det tog ikke Ivan Toney lang tid at bevise, at han ikke har mistet noget af sin velkendte målnæse, da han efter 19 minutter udlignede Nottingham Forest's føring mod Brentford i London

Kl. 18:49 - Xavi Simons skulle kun bruge syv minutter til at bringe RB Leipzig i front mod topholdet Bayer Leverkusen.

Kl. 18:36 - Det startede forrygende for David Nielsen græske mandskab Kifisia i kampen mod Lamia. Bundholdet kom nemlig foran 1-0 allerede efter syv minutter, men som det typisk er for bundhold, så kunne de ikke holde modstanderne fra at score, og det endte da også med et 4-1-nederlag.

Kl. 18:26 - Stephan El Shaarawy, som fik meget få chancer under Mourinho, er med fra start for Roma i De Rossis første kamp, og allerede efter 19 minutter leverede han en forrygende assist til Romelu Lukaku. Blot fem minutter senere var El Shaarawy igen i oplæggerens rolle, da Lorenzo Pellegrini gjorde det til 2-0. En flot start for De Rossi i sin første kamp som træner for Roma.

Kl. 18:12 - I en uskøn kamp mellem Bochum og Stuttgart tabte sidstnævnte terræn i toppen, da Bochum vandt kampen med 1-0. Stuttgart kan ende med at være hele 14 point efter Leverkusen, hvis Leverkusen vinder lørdag aften.

Kl. 18:05 - Yussuf Poulsen starter på bænken for RB Leipzig, der møder Bayer Leverkusen i en vaskeægte topkamp i Bundesligaen. Begge hold må undvære profiler, der er ude med skader eller til AFCON.

Kl. 17:43 - Ivan Toney er tilbage i startopstillingen for Brentford efter en lang karantæne. Han skal forsøge at hjælpe London-klubben til en sejr over Nottingham Forest. Derudover er danskerne Mads Roerslev, Mathias Jensen og Mikkel Damsgaard alle med i startopstillingen.

Kl. 17:31 - Så blev der også spillet nogle kampe færdig i Bundesligaen. Robert Skov og Hoffenheim tabte med 3-2 til Freiburg. Wolfsburg spillede 1-1 med Heidenheim.

Darmstadt vendte et truende nederlag til uafgjort, da de kom bagud 2-0 mod Frankfurt. En stærk anden halvleg og en overtidsscoring sikrede oprykkerne et stærkt 2-2-resultat.

Der var dog ingen slinger i valsen hos Dortmund, der blæste Rasmus Carstensen og Köln af banen med en stensikker 4-0-sejr.

Kl. 17:14 - Algeriet spillede en ganske fin fodboldkamp mod Burkina Faso, men nordafrikanske mandskab skulle helt frem til kampens overtid for at sikre sig point. Bertrand Traore havde bragt Burkina Faso foran med 2-1 efter 71 minutters spil, men Algeriets angriber Baghdad Bounedjah scorede på et flot hovedstød efter 92 minutter.

Kl. 17:08 - Den danske kantspiller Pione Sisto forsøger at finde sine fødder i tyrkiske Alanyaspor. Lørdag eftermiddag spillede han en hovedrolle i kampen mod Rizespor. Danskeren spillede de sidste 27 minutter og netop som kampen var gået ind i overtiden tordnede Pione Sisto bolden op i hjørnet og viste, hvorfor han har spillet på landsholdet.

Sisto var dog ikke eneste dansker i aktion i kampen. Vesnstrebacken Casper Højer, der spiller for Rizespor, leverede en assists til Rizespors føringsmål, men han måtte se sin landsmand brage et sejrsmål i nettet for Alanyaspor.

Kl. 16:45 - Den tidligere Lyngby-træner Freyr Alexandersson står over for sin første kamp i Belgien, når hans Kortrijk-mandskab besøger Standard Liege.

Kl. 16:08 - I Holland er der gang i bolden, når Nijmegen møder Twente. En af de mest formstærke spillere i Æresdivisionen er danske Magnus Mattsson, og han starter naturligvis også for Nijmegen, som også har danske Mathias Ross på bænken.

Kl. 16:00 - Den danske træner David Nielsens nedrykningstruede græske hold Kifisia kæmper for vitale point lørdag eftermiddag, når de møder midterholdet Lamia.

Kl. 15:55 - Efter 13 minutters spil i Köln kastede hjemmeholdets tilskuere guldindpakkede chokolademønter på banen i protest mod, at Bundesligaen har planer om at sælge dele af tv-rettighederne til udenlandske investorer. Det er dog ikke kun Kölns fans, der har gjort det. Dortmund-tilhængerne gjorde det samme kort efter.

Guldmønter på banen
Guldmønter på banenProfimedia

Kl. 15:46 - Der skal også danskere i aktion i Championship, hvor Lukas Engel starter inde for Middelsbrough mod Rotherham. Den danske Watford-angriber Mileta Rajovic starter også på banen i Watfords kamp mod Bristol City.

Kl. 15:40 - Jonas Wind skulle kun bruge otte minutter på at levere en assist i Wolfsburgs kamp mod Heidenheim. En flot aflevering over forsvaret gjorde, at tjekkiske Vaclav Cerny kunne score til 1-0.

Kl. 15:30 - Arsenal har haft svært ved at lave mål på de seneste, men det var bestemt ikke et problem lørdag eftermiddag. Hele 5-0 vandt topholdet med. Arsenal sad på kampen fra start til slut, og der var ikke meget Joachim Andersen og Crystal Palace-forsvaret kunne stille op overfor det sprudlende Arsenal-hold.

Statistikker fra kampen
Statistikker fra kampenFlashscore

Kl. 15:08 - Topholdet i 2. Bundesligaen St. Pauli kørte en sikker 2-0-sejr i hus over bundholdet Kaiserslautern. Efter 18 kampe har St. Pauli endnu ikke tabt. Indtil videre er det blevet til ni sejre og ni uafgjorte, og Hamburg-klubben har i den grad sat kurs mod den bedste tyske række.

Kl. 14:45 - Rasmus Carstensen starter inde for FC Köln, der får besøg af mægtige Dortmund. Et andet sted i Tyskland starter Robert Skov på bænken, når Hoffenheim besøger Freiburg. Jonas Wind og Joakim Mæhle starter også begge inde i Wolfsburgs kamp mod Heidenheim.

Kl. 14:40 - Det lignede længe, at Jordan skulle hente en overraskende sejr over Sydkorea, men et selvmål i overtiden sikrede Sydkorea en 2-2-udligning. Det uafgjorte resultat betyder, at begge hold nu har fire point.

Kl 14:04 - Dagens første AFCON-kamp står mellem Algeriet og Burkina Faso og starter klokken 15. Burkina Faso vandt deres første kamp over Mauretanien, mens Algeriet spillede uafgjort mod Angola. Derfor har begge hold brug for en sejr.

Flere velkendte ansigter starter inde i opgøret. Blandt andre Adamo Nagalo fra FC Nordsjælland og den tidligere Sønderjyske- og AGF-spiller Adama Guira.

Stilling i tabellen
Stilling i tabellenFlashscore

Ved Asia Cup er Sydkorea en af turneringens helt store favoritter, men i skrivende stund er de altså bagud 2-1 til Jordan. Det er til trods for, at Son Heung-Min havde bragt Sydkorea foran efter et straffespark.

Kl. 13:42 - Arsenal har fået en forrygende start på kampen mod Crystal Palace. Den brasilianske midtstopper Gabriel Magalhaes bragte nemlig hjemmeholdet foran på et hovedstød efter en dødbold.

Kl. 12:58 - Den danske angriber Andreas Albers er med på bænken, når St Pauli tager imod Kaiserslautern. Albers står noteret for ni kampe i denne sæson, men den tidligere Viborg-spids har ikke været meget med for topholdet i 2. Bundesligaen.

Også Wahid Faghir starter på bænken for Elversberg, der i 2. Bundesliga møder Hannover.

Kl. 12:49 - Danske Joachim Andersen er med fra start, når Crystal Palace skal forsøge at gøre livet surt for Arsenal, der stræber efter at hænge fast i toppen af ligaen.

Swansea-spilleren Kristian Pedersen starter på bænken, når de møder Southampton i Championship.

Kl. 12:00 - Efter nogle uger med pokalfodbold i det engelske, så er der igen Premier League på programmet. Topholdet Arsenal får besøg af London-rivalerne fra Crystal Palace, mens danskerklubben Brentford tager imod Nottingham Forest i starten af aften.

I Tyskland er der også meget at se frem til. Robert Skov og Hoffenheim møder Freiburg på udebane, mens Jonas Wind og Joakim Mæhle skal sammen med Wolfsburg forsøge at slå oprykkerne fra Heidenheim, der er inde i en god periode. Aftenen afsluttes med et kæmpe topopgør, hvor Yussuf Poulsen og Leipzig tager imod topholdet Bayer Leverkusen

AS Roma skal forsøge at klare sig uden Jose Mourinho, der netop er blevet fyret. Lørdag møder de Verona, hvilket bliver Daniele De Rossis første test som træner for hovedstadsklubben.

Simon Kjær og AC Milan skal også i aktion, og de skal på udebane forsøge at slå Udinese.