Arteta inden Sheffield-kamp: "Må muligvis undvære Gabriel Jesus i ugevis"

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Arteta inden Sheffield-kamp: "Må muligvis undvære Gabriel Jesus i ugevis"

Jesus måtte udgå med en forstrækning i Arsenals Champions League-sejr i tirsdags.
Jesus måtte udgå med en forstrækning i Arsenals Champions League-sejr i tirsdags.Reuters
Arsenal kan være uden skadede Gabriel Jesus i "et par uger", sagde manager Mikel Arteta forud for kampen mod Sheffield United, få dage efter at den brasilianske angriber blev helten i holdets Champions League-sejr over Sevilla.

"Scanningen viste, at der er tale om en muskelskade," sagde Arteta på pressemødet.

"Vi mister ham måske i et par uger. Men jeg kan ikke give dig nogen tidsramme, for han overrasker os altid."

"Det er det, vi gerne vil undgå, men med det program, vi har, og den mængde kampe, vi har, er det noget, vi vidste ville ske," sagde Arteta.

"Det sker for alle klubber i Premier League, så der er ingen forskel."

Jesus måtte udgå med en forstrækning efter at have scoret et mål og assisteret det andet i Arsenals 2-1 sejr i Champions League i Spanien i tirsdags, som bragte dem til tops i gruppe B.

Midtbanespilleren Thomas Partey er også ude i et par uger på grund af en muskelskade.

"Det, vi har brug for, er flere spillere," sagde Arteta.

"Der er ingen hemmelighed. Spillerne har en vis mængde energi, og batteriet holder kun så og så længe, før de brænder ud."

Arsenal i Premier League
Arsenal i Premier LeagueFlashscore

Arsenal ligger nummer tre i Premier League, fem point efter førerholdet Tottenham (der har spillet en kamp mere) og á point med Manchester City. Sheffield United ligger sidst med kun et point efter ni kampe.

Arteta sagde også, at hans hold ikke vil tage let på Sheffield United, især fordi de spillede godt i et 2-1-nederlag til Manchester United i sidste runde.

"Den måde, de har spillet på mod alle de andre hold, har været stærk, de har holdt fast, men så har de indkasseret sene mål," sagde spanieren.

"De kæmper for deres liv, så det bliver en svær kamp. Alle er på tæerne, de ved, hvad der kommer, og jeg har advaret dem grundigt."