Real Madrid truer med at knuse Mbappe's franske OL-drøm

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Real Madrid truer med at knuse Mbappe's franske OL-drøm

Kylian Mbappe (til højre) sammen med Didier Deschamps.
Kylian Mbappe (til højre) sammen med Didier Deschamps.Profimedia
Real Madrid ønsker ikke at frigive Kylian Mbappe til OL i Paris til sommer, og sagen er nu blevet så betændt, at præsidenten for det franske fodbold forbund vil tage affære.

Superstjernen ønsker at vinde guld med det franske landshold ved OL i sin hjemby Paris, men Mbappes nye arbejdsgiver, Real Madrid, ønsker ikke at frigive sine højtlønnede profiler til sommerlegene (24. juli til 9. august).

Sagen kan blive et politisk spørgsmål, efter at den exceptionelle angriber Mbappe gentagne gange har understreget OL's "særlige betydning".

Nu vil selv Philipp Diallo, præsident for det franske fodboldforbund (FFF), tale med den spanske kongeklub.

"Jeg beklager Real Madrids holdning, som knuser mange spilleres drømme," siger Diallo til Le Figaro. Forbundets job er "at forsøge at have det bedst mulige hold. Hvis vi er nødt til at gå til Florentino Perez (Real-præsident, red.) i Madrid, så gør vi det."

Topholdet i den spanske liga er bekymrede for helbredet hos deres stjerner, som allerede skal i aktion ved EM eller Copa America kort før OL. "De kan kun deltage i én turnering," sagde Real som svar på en AFP-forespørgsel. Og da De Olympiske Lege ikke er en del af FIFA-kalenderen, er klubberne ikke forpligtet til at frigive deres spillere.

Mbappes turbulente tid i Paris

Den 25-årige Mbappe gennemgår også en turbulent tid i sin klub Paris St. Germain, hvor han ofte bliver sat på sidelinjen eftersom træner Luis Enrique ønsker at vænne holdet til at kunne klare sig uden den franske superstjerne, som efter al sandsynlighed fortsætter karrieren hos Real Madrid efter sommerferien. 

Mbappe, der skal i aktion for Frankrig i lørdagens teskamp mod Tyskland i Lyon, afviser dog, at han er utilfreds med situationen hos PSG. 

"Der er ikke noget problem med ham, selv om folk måske tror, at der er et problem. Jeg har problemer, men træneren er ikke et af dem."