Dansk Augsburg-forsvarer forlader Jess Thorup til fordel for den portugisiske liga

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Dansk Augsburg-forsvarer forlader Jess Thorup til fordel for den portugisiske liga

Frederik Winther i sine nye farver
Frederik Winther i sine nye farverEstoril
Den danske midterforsvarer Frederik Wnther skifter til Estoril på lån fra Augsburg indtil juni for at hjælpe klubben, der i øjeblikket indtager en 15. plads i den portugisiske liga. Han har spillet fem kampe i Bundesligaen.

Estoril annoncerede signingen af Frederik Winther mandag. Den 23-årige venstreback er udlejet fra den tyske klub Augsburg og kommer til en klub, hvor han får rigelig konkurrence i skikkelse af Bernardo Vital, Paulo Bernardo, Mangala, Erick Cabaco og Volnei Feltes.

" ’Freddy’ har gjort gode fremskridt i de seneste uger og måneder, hvilket er grunden til, at han fortjente at blive udtaget til truppen mod Leverkusen.  Ikke desto mindre er vi kommet til den fælles konklusion, at endnu en udlejning til en god europæisk liga er det bedste for hans videre udvikling", siger Augsburgs sportsdirektør Marinko Jurendic.

Winther kom via B1903 til Lyngbys ungdomshold i 2014 før han skrev kontrakt med Augsburg i 2021. I alt har han spillet seks kampe og scoret et mål for den bayerske klubs førstehold, efter at have tilbragt sidste sæson på lån i Brøndby.