Messi-feberen i USA skaber vanvittige billetpriser: Et privilegium for de rige

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Messi-feberen i USA skaber vanvittige billetpriser: Et privilegium for de rige

Messi-feberen i USA skaber vanvittige billetpriser: Et privilegium for de rige
Messi-feberen i USA skaber vanvittige billetpriser: Et privilegium for de rigeProfimedia
Lionel Messi-feberen fejer i øjeblikket hen over USA. Den argentinske midtbane-ekvilibrist har taget amerikanerne med storm og alle ønsker at få et glimt af argentineren. Problemet er bare, at det er de færreste mennesker, der har har råd til det.

Argentineren har i sandhed fået en fantastisk start på sin nye karriere i Inter Miami. Han var matchvinder i sin debut efterfulgt af fire mål og en målgivende aflevering i de næste to kampe, hvilket har skabt en sand Messi-feber i Guds eget land. Argentineren er i den grad stadig et varmt navn.  

Natten til søndag er argentineren igen i aktion i sin første udekamp med Inter Miami, hvor David Beckams hold skal møde FC Dallas i den nordamerikanske turnering Leagues Cup.

Kampen blev Ifølge hjemmeholdet udsolgt på ti minutter. Alle dem, der ikke fik fat i en billet, har mulighed for at sikre sig via videreslag på FC Dallas' hjemmeside. Men de kommer formentlig til at grave dybt i tegnebogen for at få råd.

De billigste billetter sælges til 700 dollars (4.700 kroner), mens flere af dem går helt op i 9.000 dollars (ca. 60.000,- kroner skriver The Athletic.)

Til sammenligning skal man betale 500 dollars (ca. 3.300 kroner) for den billigste billet til en Taylor Swift-koncert i Californien.

Serena Williams og Kim Kardashian på tilskuer-rækkerne
Serena Williams og Kim Kardashian på tilskuer-rækkerneProfimedia

Flere Inter Miami-tilhængere har på X, tidligere kendt som Twitter, udtrykt deres stærke utilfredshed med prisstigningerne.  "Der er ikke tale om noget, der skal ske. Vi taler om noget, der skal ske. Inter Miami skal sænke priserne fremadrettet. De, der er villige til altid at se Inter Miami, har ikke råd til det. Dem, der har råd, vil ikke komme til kampene", skriver Franzo Panizo, der grundlagde Inter Miami-podcasten "Miami Total Futbol".

Ifølge Forbes har prisstigningen på billetter til Inter Miamis kampe været enorm. Inden Messi blev offentliggjort som ny Inter Miami-spiller, kostede de billigste billetter til Inter Miamis hjemmekampe 29 dollars – knap 196 kroner. Nu er den gennemsnitlige billetpris til Inter Miamis hjemmekampe steget med ikke færre end 459 procent. 

Inter Miamis næste hjemmekamp mod Charlotte FC er også udsolgt. De billigste billetter kostede ca. 160 dollars, lidt over 1000,- kroner. Men du kommer til at betale langt mere, hvis du forsøger at få fat i billetterne via videresalg. 

Chicago Fire, der skal møde Messi og Inter Miami i begyndelsen af ​​oktober, har angiveligt forventninger om at tjene mere på denne ene kamp end på alle de andre hjemmekampe tilsammen.

Messi har indtil videre leveret varen på banen, men også uden for banen mærker Inter Miami fordelene ved at have skrevet kontrakt med manden, der har vundet Ballon d'Or syv gange.

Inter Miami havde 900.000 følgere på Instagram, før Messi-handlen blev offentliggjort. Nu er det tal nået helt op over 13 millioner.