Vini Jr. raser mod Real Madrids egen Instagram-konto efter abe-tweet

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Vini Jr. raser mod Real Madrids egen Instagram-konto efter abe-tweet
Vini Jr. fejrede sin ene scoring mod Valencia med en klassisk "Black Power"-hilsen til de fans, der behandlede ham så frygteligt i sidste sæson.
Vini Jr. fejrede sin ene scoring mod Valencia med en klassisk "Black Power"-hilsen til de fans, der behandlede ham så frygteligt i sidste sæson.Profimedia
Vinicius Jr. har været meget i vælten på det sidste, hvor gentagne tilfælde af racisme fra rivaliserende tilhængere både på og uden for banen har bragt den brasilianske superstjerne i offensiven i håbet om at få gjort noget ved den omsiggribende racisme i den spanske fodboldverden. Nu forlyder det, at Real Madrid - tilsyneladende uforvarende - selv har vakt brasilianerens vrede med et krænkende opslag på klubbens egen Instagram-konto.

Vinicius har blandt andet været mål for chikane for fans af den rivaliserende Madrid-klub Atletico såvel som Valencia-fans, der råbte racistiske gloser efter ham på Mestalla i sidste sæson.

Nu skriver The Athletic, at Vini Jr., som han også kaldes, har været udsat for et racistisk opslag fra intet mindre end Real Madrids egen Instagram-konto. 

I sidste uge blev der således lagt et billede op af angriberen, der kysser Real Madrids logo på sin trøje, hvilket i sig selv ikke er problematisk. Det er det til gengæld i højere grad, at der under billedet var et "klistermærke", der viste fem stadier af menneskets udvikling fra aberne. 

Ifølge The Athletic var Vinicius aldeles rasende efter at have set opslaget, der kun nåede at være på klubbens Instagram-konto i 45 minutter, og han havde i første omgang afvist at stille op til den følgende kamp mod Valencia.

En kamp, han dog alligevel accepterede at tage del i, i øvrigt med to mål til følge.

Real Madrid har selv afvist, at spilleren var blevet ophidset over det, de kalder for "en menneskelig fejl", men ifølge Athletic har han altså ikke taget det særligt pænt, selvom klubben har lovet, at de vil "håndtere fejlen internt", hvilket med stor sandsynlighed vil sige, at en SoMe-medarbejder snart skal se sig om efter et nyt arbejde.

Vinicius har tidligere været ude med riven efter Real Madrids ledelse, som han ikke mener, har gjort nok for at beskytte ham og retsforfølge de individer, der har udsat ham for chikanen.

Vini Jr. fejrer sin ene scoring
Vini Jr. fejrer sin ene scoringProfimedia

Han gjorde dog altså selv meget for at hævne sig, da Real kort efter SoMe-fadæsen spillede på Mestalla mod Valencia igen, hvor han benyttede lejligheden til at lave begge mål for Madrid i 2-2 kampen - og sende en passende hilsen i forbindelse med det ene.