Pau Cubarsi forud for første Clasico: "Jeg drømte om det som barn"

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Pau Cubarsi forud for første Clasico: "Jeg drømte om det som barn"
Cubarsí har allerede tryllebundet flere eksperter.
Cubarsí har allerede tryllebundet flere eksperter.Profimedia
Spanien forbereder sig på det berømte El Clásico. Den med spænding ventede kamp vil skrive sit 257. kapitel i turneringen, men for Pau Cubarsí (17) vil det være hans første kapitel i dette berømte opgør. Hvis Xavi (44) giver den unge forsvarsspiller chancen, vil han spille sin første kamp mod Real på deres rivalers stadion søndag den 21. april.

Cubarsí er kommet ind på verdens fodboldscene som lyn og torden, og kort efter hans første optrædener i Barcelonas farver regnede rosen ned fra alle sider. I marts fik han endda debut for det spanske A-landshold, da han kortvarigt deltog i kampene med Colombia og Brasilien.

Nu står den talentfulde midtbanespiller over for endnu en stor udfordring - et derby mod Real på Estadio Santiago Bernabéu. Blaugrana rejser til hovedstaden velvidende, at de kun kan holde liv i håbet om at forsvare deres La Liga-titel med en sejr. Los Blancos har åbnet et forspring på otte point i toppen af tabellen i forhold til deres mangeårige rivaler.

Catalanerne skal overvinde frustrationen over at være slået ud af Champions League, da de har en vigtig kamp i Madrid. Cubarsís beslutsomhed og engagement har været nøglen til Barcelonas seneste fremgang, og teenageren har været med i startopstillingen siden slutningen af januar.

"Vi er nødt til at give 200 procent"

"Vi er nødt til at give alt, give 200 procent for at få et godt resultat på søndag. Vi er i en meget svær situation, men det skal vi ændre på," siger den unge spiller, som håber på at blive udtaget til EM, på klubbens officielle kanal.

Spanierens kometkarriere fortsætter, og han er ikke bekymret for klubbens største rivaler.

"Som barn drømte jeg om at være med til disse kampe og repræsentere mit livs klub," sluttede han.

Hvis Cubarsí får lov til at starte inde i Madrid, vil det være hans ellevte LaLiga-optræden i træk.

Real Madrid - FC Barcelona (søndag, 21:00)