Sort sort lørdag for belgisk angriber: Får to gule kort på fire sekunder

Romeo Vermant fik to gule kort inden for fire sekunder.
Romeo Vermant fik to gule kort inden for fire sekunder.Profimedia
Den belgiske angriber Romeo Vermant fra Westerlo havde en lørdag til glemmebogen, da Westerlo efter at have ført 2-0 tabte 3-2 til KV Mechelen.

Gæsterne fra Westerlo førte allerede 0-2 efter 30 minutter på et mål af bl.a. Vermant, som lidt senere sørgede for, at hjemmeholdet kom tilbage i kampen, da han blev sendt tidligt i bad af kampens dommer.

Westerlo-angriberen fik et gult kort af dommeren i det tredje tillægsminut af første halvleg og blev umiddelbart udvist fire sekunder senere, da han modtog sit andet gule kort.

Han fik det første kort, fordi han stod i vejen i lang tid, da Mechelen ville tage et frispark. Derefter kolliderede han med dommeren, hvilket indbragte ham kampens andet kort.

Med blot ti mand på banen formåede gæsterne ikke at modstå det stigende pres fra hjemmeholdet, som bl.a.takket være deres numeriske fordel formåede at vende kampen på hovedet og sikre en 3-2 sejr.