Dreyer med afgørende assist da Anderlecht stjal sejren sent i belgisk danskerbragProfimedia
Anders Dreyer fik en hovedrolle i topopgøret mellem Club Brugge og Anderlecht i eftermiddagens kamp i den belgiske Jupiler League. Den tidligere midtbane-ekvilibrist fra FC Midtjylland stod for den afgørende assist, da holdet fra Bruxelles stjal sejren med en scoring til 2-1 efter at de ellers havde været bagud i det meste af kampen.

Club Brugge hyldede to af sine tidligere danske helte, inden holdet søndag tog hul på braget mod Anderlecht på hjemmebane.

Der var således klapsalver til både Jan Sørensen og Ulrik le Fevre. Begge de tidligere danske landsholdsspillere er døde i løbet af den seneste uges tid.

Hele fem danskere startede inde i dagens opgør. Casper Nielsen og Andreas Skov Olsen var på banen for hjemmeholdet, mens Anderlecht-cheftræner Brian Riemer havde fundet plads til Kasper Schmeichel, Kasper Dolberg og Anders Dreyer.

Udeholdet startede bedst med Anders Dreyer og Kasper Dolberg, der virkede meget oplagte, men det var Club Brügge, der tog føringen efter 18 minutter, da Ferran Jutgla bragte hjemmeholdet foran efter et flot oplæg fra Hans Vanaken.

Anderlecht kom stærkt ud efter pausen og fik fortjent udlignet med ca. et kvarter tilbage af kampen, da Thorgan Hazard skruede et perfekt indlæg ind i panden på Luis Vazquez, der let kunne sende bolden forbi den tidligere Liverpool-keeper Simon Mignolet.

Det lignede et point til hver, men udeholdet stjal alle points, da Nilson Angulo i tillægstiden dukkede op og sendte en afslutning fra Dreyer det sidste stykke over stregen.

Anderlecht ligger på andenpladsen i ligaen fem points efter Royale Union St. Gilloise.