Tysklands landstræner Flick lover ny spillestil og høj intensitet

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Tysklands landstræner Flick lover ny spillestil og høj intensitet

Hansi Flick har stået i spidsen for det tyske landshold siden 2021.
Hansi Flick har stået i spidsen for det tyske landshold siden 2021.Reuters
Træner Hansi Flick (58) lover, at Tyskland ville vise en ny spillestil med et højt intensitetsniveau, når de møder Japan i en venskabskamp på lørdag efter de firedobbelte verdensmestre har kæmpet for at finde formen.

Med otte måneder til Tyskland er vært for EURO 2024, ved Flick, at enhver fejl i deres to kampe mod Japan og Frankrig på tirsdag kan bringe hans job i fare, da hans hold stadig er et stykke fra at være turneringsværdigt.

De har kun vundet én af deres seneste fem kampe siden deres chokerende exit fra VM-gruppespillet i december.

De tredobbelte europamestre, som nu er blevet elimineret i første runde ved de seneste to VM-slutrunder, har også kun vundet tre af deres seneste 11 kampe.

"Det handler om at lære af fortiden," sagde Flick på en pressekonference fredag. "Vi lærte af verdensmesterskabet. Så sagde vi, at vi ville teste, og siden juni har det været slut.

"Nu har vi en spilfilosofi, og vi har forsøgt at give den videre til holdet. Vi vil gerne have, at intensiteten holdes høj, og vi håber på en god kamp, hvor vi kan få selvtillid. Det er det vigtigste.

"Vi har ændret en masse ting. Vi har forsøgt at give det videre til holdet. Vi er overbeviste om og tilfredse med, hvordan holdet har anvendt det."

Flick udnævnte også Ilkay Gundogan (32) som holdets nye anfører i håb om, at den erfarne midtbanespiller vil hjælpe med at lede en yngre generation af spillere med succes.

Træneren har for længst opbrugt al den tidlige kredit efter en start med otte sejre i træk, da han tog over tilbage i 2021. Flick har været udsat for buh-råb og tilråb efter nederlaget til Colombia i juni.

"Efter VM har jeg næsten ikke læst noget (i medierne), og det er noget, der er godt for mig," sagde Flick, da han blev spurgt, hvordan han håndterede kritikken.

"I fodbold er der en dynamik, som man nogle gange ikke kan forvente. Jeg nyder at træne holdet, og det er jeg virkelig taknemmelig for.

"Det handler om at forberede holdet godt, og i sidste ende får man måske ikke den succes, man forventer. Det er vores situation i øjeblikket. Vi ved alle, at kampene i morgen og mod Frankrig er meget vigtige," tilføjede han.

Følg Tysklands venskabskamp mod Japan med Flashscore.