Deschamps tager ikke Frankrigs EM 2024-kvalifikation for givet

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Deschamps tager ikke Frankrigs EM 2024-kvalifikation for givet

Deschamps under træning sammen med Mbappe
Deschamps under træning sammen med MbappeReuters
Frankrig ligger komfortabelt i spidsen for deres EM 2024-kvalifikationsgruppe, men landstræner Didier Deschamps nægter at lade sig rive med af deres fremragende start, når de forbereder sig på at møde Irland på torsdag i Paris.

Efter fire kampe i gruppe B har Frankrig maksimumpoint og har endnu ikke indkasseret et mål. To hold kvalificerer sig fra gruppen, så halvvejs er franskmændene næsten i mål. Næsten er ikke godt nok for deres træner.

"Jeg har allerede oplevet situationer med næsten, det er ikke kvalificeret. Jeg er pragmatisk og faktuel, og det er spillerne også klar over," sagde Deschamps til journalister onsdag.

"Hvis det er nok, så er det nok, men lad os tage pointene."

Frankrig åbnede deres kvalifikationskampagne med en 4-0-sejr over Holland, men fik det sværere, da de kom fra Dublin med en 1-0-sejr over Irland i marts. Deschamps forventer mere af det samme i Paris.

Deschamps sammen med sin trænerstab
Deschamps sammen med sin trænerstabReuters

"Kampen i Dublin var kompliceret, vi havde spillet tre dage før mod Holland, og Irland havde spillet en venskabskamp, der var en friskhed over dem," sagde han.

"Der er kvalitet i det irske hold. Det vil kræve mere tilstedeværelse, og vi er nødt til at skabe flere defensive problemer for dem. De har en samlet blok, og det vil være tilfældet igen i morgen."

Den franske manager afviste også rygter om, at angriberen Randal Kolo Muani ikke ville være til rådighed til kampen mod Irland.

"Han trænede i går, han var ikke i træningslokalet, det er forkerte oplysninger. Han havde en rigtig god træning på banen," tilføjede Deschamps.

Det var forventet, at Kylian Mbappe ville deltage i pressekonferencen, men i stedet blev det viceanfører Antoine Griezmann, der mødte medierne.

Atletico Madrid-angriberen talte om udfordringerne ved at spille en mere central rolle på det franske landshold.

Griezmann under træningen
Griezmann under træningenProfimedia

"Det var kompliceret at finde mig selv i denne position, hurtigt at skifte mellem min position i Atletico og den jeg har her," sagde Griezmann.

"Uanset om jeg er på midtbanen eller oppe foran, vil jeg give alt, hvad jeg har, og jeg ved, hvad jeg skal gøre."

Griezmann forventer også endnu en hård kamp efter den smalle sejr på udebane mod Irland.

"(Målmand) Mike Maignan reddede holdet to eller tre gange. Vi forventer en masse intensitet, vi bliver nødt til at holde på bolden, hvis vi ikke vil lide så meget," tilføjede han.

Efter Irland rejser Frankrig videre for at møde Tyskland i en venskabskamp den 12. september.