Rodri: Klub-VM har givet Manchester City chancen for at nulstille

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Rodri: Klub-VM har givet Manchester City chancen for at nulstille

Rodri i aktion mod Urawa Red Diamonds
Rodri i aktion mod Urawa Red DiamondsProfimedia
Klub-VM har givet Manchester City en pause fra deres seneste dårlige form i Premier League, og spillerne er fast besluttet på at arbejde hårdt og vende resultaterne, siger midtbanespilleren Rodri.

City har kun vundet én af deres sidste seks ligakampe og er faldet ned til fjerdepladsen, fem point efter førerholdet Arsenal. Manchester City har dog booket deres plads i Club World Cup-finalen med tirsdagens 3-0-sejr over Urawa Red Diamonds.

Champions League-mestrene City, som også vandt UEFA Super Cup i år, har savnet den skadede belgiske playmaker Kevin De Bruyne, mens et fodproblem har forhindret dem i at bruge målmaskinen Erling Haaland på det seneste.

Manager Pep Guardiola sagde, at De Bruyne, som kun har spillet én ligakamp i denne sæson på grund af en skade i baglåret, er vendt tilbage til træningen, men Haaland er fortsat ude.

Duoen går glip af fredagens finale mod det brasilianske hold Fluminense.

"Vi er nødt til at gøre vores bedste for at vinde alt, for det vil være historisk. Det ville være en fantastisk stime, hvis vi ender med fem titler," siger Rodri.

"(De sidste par kampe) efterlod en meget dårlig følelse i omklædningsrummet, så jeg tror, det var godt for os at stoppe lidt op og så komme her til (klub)VM.

"Når man er i det øjeblik, er man i en blanding af at føle, at man har fejlet, og at tabe point. Det er en tid, hvor man ikke kan sige så meget, man skal være stille, arbejde så hårdt man kan, og så skal resultaterne nok komme."