Man City skal møde Club Leon eller Urawa Red Diamonds i VM for klubhold

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Man City skal møde Club Leon eller Urawa Red Diamonds i VM for klubhold

City skal spille VM for klubhold i december.
City skal spille VM for klubhold i december.Profimedia
Champions League-mestrene fra Manchester City skal møde Club Leon fra Mexico eller Urawa Red Diamonds fra Japan i semifinalerne ved FIFA Club World Cup i december i Saudi-Arabien efter lodtrækningen tirsdag.

I den anden semifinale skal vinderne af Copa Libertadores, som endnu ikke er fundet, møde saudiarabiske Al Ittihad, Auckland City fra New Zealand eller egyptiske Al Ahly.

Værtsnationens mestre, vinderne af Saudi Pro League, Al Ittihad, indleder turneringen mod Auckland City.

Al Ittihad håber at kunne gentage Al Hilals bedrift fra sidste år, hvor de blev den første saudiske klub, der nåede finalen. De tabte den afgørende kamp til Real Madrid, turneringens mest succesrige klub med fem titler.

Endnu er der ingen tidligere indehavere i dette års udgave. Internacional fra Brasilien er de eneste tidligere vindere, der stadig kan tage den sidste ledige plads i konkurrencen.

CONMEBOL's deltager kendes først efter Copa Libertadores-finalen den 4. november, hvor argentinske Boca Juniors og brasilianske Palmeiras, Fluminense og Internacional er med i kampen.

Klub-VM spilles fra 12.-22. december og afholdes for første gang i Saudi-Arabien, som det blev annonceret i februar. Byen Jeddah vil være vært for turneringen på to spillesteder.

2023-udgaven bliver den sidste i det nuværende format - en årlig turnering med syv hold - før den udvides til en 32-holdsturnering, der afholdes i 2025 i USA.

Lodtrækning til VM for klubhold:

Første runde

Al-Ittihad (Saudi-Arabien) v Auckland City (New Zealand)

Anden runde

Al Ahly(Egypten) v Al-Ittihad/Auckland City

Club Leon (Mexico) v Urawa Red Diamonds (Japan)

Semifinaler

CONMEBOL-repræsentant v Al Ahly/Al-Ittihad/Auckland City

Leon/Urawa Red Diamonds v Manchester City (England)