Liverpool uddeler klø til Toulouse og danskerduo

Liverpool uddeler klø til Toulouse og danskerduoMolly Darlington/Reuters/Ritzau Scanpix
Der var klasseforskel, da Liverpool torsdag aften nedlagde Toulouse i Europa League.

Hjemme på Anfield snuppede englænderne en klokkeklar sejr på 5-1 over den franske klub, som havde danskerne Rasmus Nicolaisen og Mikkel Desler med i startopstillingen.

Allerede ved pausefløjt var hjemmeholdet foran 3-1, og anden halvleg blev en halvhjertet affære, hvor det for Liverpool mest handlede om at spare på kræfterne.

Publikum blev dog forkælet med to af de største afbrændere, sporten har set. Dem vender vi tilbage til.

Diogo Jota åbnede målscoringen efter ni minutter, da han havde driblet sig vej igennem en mur af Toulouse-spillere, som lignede nogen, der havde berøringsangst over for portugiseren.

Det var dog ikke værre for gæsterne, end at de efter et kvarter bragte sig tilbage i kampen. Thijs Dallinga fik ud af det blå en friløber, som han udnyttede iskoldt.

Liverpool - Toulouse
Liverpool - ToulouseFlashsare

Men det var tydeligt på spillet, at Liverpool nok skulle slå igen, og målet til 2-1 kom efter en halv time. Efter et hjørnespark landede bolden i panden på Wataru Endo, som med stor kontrol headede den i mål.

Fire minutter senere blafrede nettet igen. Darwin Nuñez fik bolden lidt tilfældigt i venstre side af feltet og pumpede den hårdt op i loftet af målet.

Og så er vi nået til afbrænderne. Gabriel Suazo fra Toulouse lagde ud.

Efter 47 minutter fik han bolden helt mutters alene i feltet. I målet stod kun Trent Alexander-Arnold, som ikke måtte bruge hænder. Men Suazo sendte kuglen lige på den engelske back.

Darwin Nuñez formåede dog at overgå chileneren. Efter 65 minutter slap han igennem til en friløber og rundede keeperen. Målet var helt tomt. Men angriberen sparkede på stolpen.

Riposten havnede dog hos Ryan Gravenberch, som scorede. Og Nuñez blev skiftet ud. Kampen var afgjort, og tempoet forsvandt. Men Mohamed Salah ville være med og scorede et flot mål i sidste sekund.