Jürgen Klopp glæder sig til Europa League men siger Liverpool er ikke favorit til titel

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Jürgen Klopp glæder sig til Europa League men siger Liverpool er ikke favorit til titel

Jürgen Klopp vil kaste sig ud i Europa League med Liverpool FC fuld af dedikation.
Jürgen Klopp vil kaste sig ud i Europa League med Liverpool FC fuld af dedikation.Profimedia
Jürgen Klopp vil kaste sig ud i Europa League med Liverpool FC fuld af dedikation. "Det er virkelig vigtigt for os at forelske os i turneringen," sagde de rødes team manager i et RTL/ntv-interview forud for torsdagens åbningskamp hos Linzer ASK. "Det er virkelig vigtigt, at vi lever os helt ind i det. Vi skal være det hold, som ingen har lyst til at spille imod."

Liverpool har været fast inventar i Champions League de seneste år og formåede at triumfere i den bedste række i 2019. Femtepladsen i Premier League i sidste sæson sikrede, at de gik glip af Europas største klubturnering.

Liverpool er favoritter til titlen - Klopp afviser det

"Ja, det er en udfordring. Jeg har aldrig spillet mod Linz, jeg har aldrig spillet mod Union Saint-Gilloise, jeg har aldrig spillet mod Toulouse," sagde Klopp med henvisning til gruppespillet: "Det er alt sammen sandt. De er alle store klubber, de har alle deres plads i denne turnering, og jeg ser meget frem til det."

Det faktum, at Liverpool betragtes som en af favoritterne til titlen, interesserer ikke Klopp. "Det handler bare om at gå fuldstændig efter det, og det er det, vi vil gøre. Og hvis vi ikke gør det i den første kamp, bliver vi straffet" sagde den tidligere Dortmund-træner, som kan glæde sig over succesfuld start i Premier League med 13 point i fem kampe.