Klopp bekræfter: Alexander-Arnold, Jota og Alisson er tæt på Liverpool-retur

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Klopp bekræfter: Alexander-Arnold, Jota og Alisson er tæt på Liverpool-retur

Klopp under sin pressekonference
Klopp under sin pressekonferenceProfimedia
Selvom Jürgen Klopp fik et stort boost i denne uge, da fire nøglespillere vendte tilbage til træningen, er Liverpool-manageren usikker på, om de kommer i aktion i torsdagens Europa League-kvartfinale mod Atalanta.

Trent Alexander-Arnold, Diogo Jota, Alisson og Stefan Bajcetic er alle tæt på at være i fuld form, og Liverpool er også med i titelræset i Premier League.

"Vi har selvfølgelig ikke forhastet os med dem," sagde Klopp til journalisterne."Trent og Jota har trænet meget sammen i et par uger, og de gjorde det rigtig godt i går. Vi må se, hvordan det går, men de er tilbage i træning, og vi må se, hvordan vi bruger dem. Ja, vi har brug for dem tilbage, men vi har brug for dem i den bedst mulige form, og vi har brug for dem i kamprytme."

Liverpool, som vandt Liga Cuppen i denne sæson, ligger lige med Arsenal på 71 point i toppen af Premier League-tabellen, men er bagud på målforskel. De forspildte en chance for at overtage førstepladsen med 2-2 mod Manchester United i søndags.

"Jeg var meget skuffet efter kampen, men det var hurtigt glemt," sagde midtbanespilleren Harvey Elliott. "Det gode ved fodbold er, at vi har en ny kamp at fokusere på."

Liverpool-spillerne ville elske at vinde Europa League for Klopp i hans sidste sæson med klubben.

"Når træneren forlader os i slutningen af sæsonen, ville det være den bedst mulige måde at afslutte det på, hvis vi vandt," siger Elliott.

"Som spillere vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at det sker, og vi vil gerne give alt tilbage til ham. Han har været så indflydelsesrig i vores karrierer."

Liverpool tager til Bergamo og Atalanta, som ligger nummer seks i den italienske Serie A, den 18. april efter at have været værter for Crystal Palace i ligaen på søndag.

Klopp sagde, at det ikke var et problem at planlægge så mange kampe.

"Vi havde ikke rigtig dette problem sidste år, fordi vi blev slået ud af Europa ret hurtigt, men bortset fra det, er det en ret standard situation for os," sagde han.

"Det handler ikke så meget om træning, det handler om møder, at lave analyser og den slags."