Tysk medie: DFB har taget kontakt til Nagelsmann om landstrænerjob

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Tysk medie: DFB har taget kontakt til Nagelsmann om landstrænerjob

"Es gibt nur ein Rudi Völler", og han er ikke interesseret i at blive som landstræner.
"Es gibt nur ein Rudi Völler", og han er ikke interesseret i at blive som landstræner.Wolfgang Rattay/Reuters/Ritzau Scanpix
Spekulationerne vokser i Tyskland omkring, hvem der skal erstatte den fyrede Hansi Flick. For trods gårsdagens succes mod Frankrig, hvor tyskerne kom tilbage fra det forsmædelige 1-4 resultat mod Japan med en 2-1 sejr over Frankrig, så afviser Rudi Völler, at han vil overtage landstrænerjobbet frem til og med EM næste år. Julian Nagelsmann, der senest var træner for Bayern München, har været nævnt som topkandidat, og nu forlyder det, at det tyske fodboldforbund officielt har spurgt den 36-årige Nagelsmann, om interessen er til stede for jobbet.

Og Nagelsmann er særdeles tiltrukket af muligheden for at kunne være landstræner under et EM på hjemmebane, samtidig med at mange af spillerne har arbejdet sammen med ham, og internt i truppen nikker anerkendende til muligheden for at spille under ham på "Nationalelf".

" Julian er en god træner og helt sikkert et godt menneske. Vi må se, hvad der sker, eller om han er klar til det. Selvfølgelig ville det være rart at se ham igen og arbejde sammen med ham, men som sagt, vi får se," sagde Leroy Sané f.eks. til netop Sport1. 

"Tante Käthe", som Völler også kærligt kaldes inden for de tyske grænser, er en meget afholdt mand i tysk fodbold, og både landsholdsspillerne samt tribunerne reagerede voldsomt positivt på hans tilstedeværelse samt spillets kvalitet mod Frankrig, hvor Tyskland vandt en solid 2-1 sejr.

Men Völler har altså blankt afvist at fortsætte til EM, og dermed nærmer det sig for alvor at Julian Nagelsmann overtager landstrænersædet.