Tyskland rejser sig efter fadæse og trænerfyring med imponerende sejr over FrankrigAFP
Fans af det tyske fodboldlandshold havde måske bange anelser før tirsdagens testkamp mod Frankrig. Men de bange anelser blev gjort til skamme.

Tyskland diskede op med en fin indsats og rejste sig, efter at den stolte fodboldnation i sidste uge tabte 1-4 til Japan, hvorefter landstræner Hansi Flick blev fyret.

Thomas Müller, der var med på afbud efter ni måneders landsholdspause, scorede i fjerde minut, og sent i kampen sikrede Leroy Sané sejren.

Antoine Griezmann scorede til sidst på straffespark, men Tyskland vandt 2-1.

De tyske fuldtræffere fik den midlertidige landstræner Rudi Völler op af stolen på sidelinjen. Den tidligere stjerneangriber er i dag direktør for det tyske landshold og har sat sig selv i trænersædet efter fyringen af Flick.

Han har dog slået fast, at han har tænkt sig at erstatte sig selv på posten, så snart han har fundet den rette kandidat.

Tyskland kom buldrende ud af omklædningsrummet på Signal Iduna Park i Dortmund og var Frankrig klart overlegen i de første minutter af kampen.

Spillernes ratings i kampen
Spillernes ratings i kampenFlashare

Efter fornemt kombinationsspil på Frankrigs banehalvdel fik Thomas Müller bolden midt i feltet og halvflugtede den i netmaskerne med stor kraft.

Frankrigs landstræner, Didier Deschamps, havde plantet den store stjerne Kylian Mbappé på bænken. Randal Kolo Muani var derfor den mest bemærkelsesværdige spiller i den franske offensiv før pausen.

Flere gange skabte han problemer for tyskerne, og efter 20 minutter skulle han måske have haft et straffespark, da Antonio Rüdiger skubbede ham omkuld i feltet.

Efter en kanon tysk indledning blev kampen mere ligeværdig, efterhånden som den skred frem, og store chancer var en mangelvare.

Det kampbillede fortsatte langt ind i anden halvleg, men til sidst faldt der to scoringer inden for få minutter.

Leroy Sané blev efter 87 minutter sendt dybt og scorede overlegent til 2-0. Kort efter udnyttede Antoine Griezmann chancen fra straffesparkspletten.