Serbiens stadion lukkes delvist mod Bulgarien efter racismetilråb

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Serbiens stadion lukkes delvist mod Bulgarien efter racismetilråb

Serbiske fans under kampen mod Montenegro
Serbiske fans under kampen mod MontenegroProfimedia
Serbiens stadion vil være delvist lukket, når de møder Bulgarien i en kvalifikationskamp til Euro 2024 på søndag som straf for fansenes racistiske opførsel under 3-1 sejren over Montenegro i sidste måned, sagde UEFA's appelinstans onsdag.

Serbien blev oprindeligt bedt om at spille deres næste hjemmekamp bag lukkede døre i en dom fra UEFA's disciplinære organ den 31. oktober, men en appel fra det serbiske fodboldforbund blev delvist godkendt, og straffen blev nedgraderet.

Den østlige, nordlige og sydlige del af stadion vil nu være lukket til søndagens kamp efter dommen fra appelinstansen, som også stadfæstede en bøde på 350.000 kroner til det serbiske fodboldforbund.

I den oprindelige dom blev Montenegro også idømt en bøde på 100.000 kroner og fik forbud mod at sælge billetter til deres udebanetilhængere til deres næste UEFA-kamp, mod Ungarn på søndag, på grund af deres fans' racistiske opførsel i kampen mod Serbien.

Stillingen i gruppe G
Stillingen i gruppe GFlashscore

Serbien, som ligger nummer to i gruppe G med 13 point for syv kampe, har fem point op til Montenegro på tredjepladsen, som har en kamp i hånden.