It's coming home? David Beckham tror på, at unge Three Lions kan vinde EM

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

It's coming home? David Beckham tror på, at unge Three Lions kan vinde EM

England-legenden Beckham tror på, at de unge Three Lions kan vinde EM 2024
England-legenden Beckham tror på, at de unge Three Lions kan vinde EM 2024AFP
David Beckham siger, at Englands unge stjerner har en "reel mulighed" for at afslutte nationens årtier lange ventetid på et stort trofæ ved næste års EM i Tyskland.

Den tidligere engelske anfører vandt adskillige medaljer i løbet af en strålende klubkarriere, men formåede ikke at vinde sølvtøj på internationalt niveau, selvom han spillede på talentfulde hold.

Gareth Southgates hold, der ligger nummer fire på FIFA's rangliste, har en flot  historie ved store turneringer, men England har ikke smagt på sejrens sødme, siden de vandt VM i 1966 på hjemmebane.

De nåede semifinalen ved VM i Rusland i 2018 og tabte på vanligt traumatiserende vis til Italien på straffespark i EM-finalen på Wembley tre år senere.

Southgates mænd, som tabte til Frankrig i ottendedelsfinalen ved sidste års VM i Qatar, har allerede kvalificeret sig til EM-slutrunden i 2024 med to kampe tilbage, mod Malta og Nordmakedonien.

Holdet kan prale af en imponerende række angrebstalenter, herunder Real Madrid-stjernen Jude Bellingham, 20, og Harry Kane, der nyder en produktiv sæson i Bayern München.

"Jeg tror virkelig på dette engelske hold," sagde Beckham til AFP onsdag. "Jeg tror på Gareth Southgate og det, han gør, og det, han har gjort i en årrække nu.

"Vi var uheldige at tabe i EM-finalen mod Italien, men vi var så tæt på. Og jeg har set, at når vores landshold har en form for succes, er den måde, vores land samles på, utrolig."

Den tidligere Manchester- og Real Madrid-midtbanespiller, der besøger Indien i sin rolle som UNICEF Goodwill-ambassadør, sagde: "Jeg vil ikke tale for tidligt, men jeg tror, at vi har en stor mulighed ved EM i 2024 med unge spillere som Cole Palmer, Jude Bellingham og de andre spillere, som vi har på holdet.

"Og så har vi selvfølgelig en anfører som Harry Kane, der stadig inspirerer sit hold og stadig scorer mål. Så jeg tror, vi har en reel mulighed."

England er vært for Malta på fredag, inden de møder Nordmakedonien på udebane tre dage senere, men de vil ønske at slutte stærkt af, da de vil kunne sikre sig en topplacering til næste måneds lodtrækning til gruppespillet.