Juventus-midtbanespilleren Fagioli undskylder efter at betting-karantæne

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Juventus-midtbanespilleren Fagioli undskylder efter at betting-karantæne

Opdateret
Fagioli kommer ikke til at spille i et stykke tid
Fagioli kommer ikke til at spille i et stykke tidReuters
Juventus' midtbanespiller Nicolo Fagioli (22), der er blevet udelukket af det italienske fodboldforbund (FIGC) efter at have overtrådt reglerne om væddemål på kampe, har undskyldt over for tilhængerne og fortalt om de løgne, der er blevet offentliggjort om ham, i et indlæg på de sociale medier onsdag.

Fagioli blev tirsdag idømt 12 måneders karantæne, hvoraf fem måneder blev suspenderet, og en bøde på 12.500 euro (90.000 kroner). Han har også accepteret et behandlingsprogram for spilleproblemer.

"Jeg troede, at jeg skulle begynde med at undskylde, ikke kun til Juventus ' fans, men til alle fans inden for fodbold- og sportsverdenen for den naive fejl, jeg begik," skrev Fagioli på sin Instagram-konto.

"I stedet er jeg tvunget til at starte med de modbydelige ting, som aviser og folk skriver om mig, bare for at sætte mig i et dårligt lys med tusind løgne, eller rettere, bare for at få to visninger mere på de sociale medier."

Indtil videre er den 22-årige ikke gået i yderligere detaljer, men afsluttede sit indlæg på de sociale medier med at sige, at han snart vil tale ud om det.

Sandro Tonali og Nicolo Zaniolo forlod landsholdets hovedkvarter i sidste uge, efter at de fik at vide, at de også var involveret i en efterforskning fra anklagemyndighedens side.