Inter i Coppa Italia-finalen efter snævert nederlag til rivalerne fra Juventus

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Inter i Coppa Italia-finalen efter snævert nederlag til rivalerne fra Juventus

Inters Federico Dimarco blev matchvinder mod de gamle fjender Juventus
Inters Federico Dimarco blev matchvinder mod de gamle fjender JuventusAFP
Simone Inzaghis Inter Milan besejrede de bitre rivaler fra Juventus i Derby d'Italia og gik dermed videre til finalen i Coppa Italia. Den første sejr i fem kampe på San Siro betyder, at Nerazzurri skal møde enten Fiorentina eller Cremonese, når de skal forsøge at bevare trofæet.

Inter, der jagtede en anden finaleplads i Coppa Italia i træk, dominerede fra start og havde al boldbesiddelse, mens Juventus sad tilbage og forsvarede sig dybt.

Hjemmeholdet var tæt på at bryde dødvandet i de første minutter, men Edin Dzeko fik ikke hovedet ordentligt på efter at være blevet ramt perfekt ved bageste stolpe af Nicolo Barella.

Den italienske midtbanespiller trak i trådenw fra midtbanen, og han låste snart op for Juve-forsvaret med en fremragende aflevering, som Federico Dimarco løb imod med fin timing og sendte forbi Mattia Perin.

Inter dominerede et sløvt udseende Juve-mandskab, og Lautaro Martinez var tæt på at fordoble deres føring midtvejs i halvlegen efter at have sat Manuel Locatelli ud af spillet inde på egen banehalvdel, men hans skud fra kanten af feltet gik centimeter forbi mål.

Massimiliano Allegris spillere havde svært ved at komme ind i kampen, og kun Filip Kostic havde et skud på mål, som Andre Onana boksede væk i en ellers rolig første halvleg.

Juventus kom ud med en meget mere offensiv indstilling til anden halvleg og spillede meget højere oppe på banen, men Inter kunne roligt sætte sig tilbage på banen og nøjes med at true på kontraangreb.

Locatelli testede Onana tidligt i anden periode med et skud fra distancen, men den camerounske målmand kom godt ned og fik fat i bolden.

Dzeko troede derefter, at han havde fordoblet Inters føring, men efter at have snydt Gleison Bremer og sat bolden i nettet, blev der hejst et forsinket offsideflag, som satte en dæmper for gemytterne.

Henrikh Mkhitaryan var tæt på at score , men hans flugter blev reddet flot af Perin på stregen. Inter beholdt kontrollen i slutfasen af semifinalen, da et sløvt Juventus-hold havde svært ved at ændre på tingene.