Presset Inter-træner kritiserer sin egen angriber efter spildte chancer

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Presset Inter-træner kritiserer sin egen angriber efter spildte chancer

Presset Inter-træner kritiserer sin egen angriber efter spildte chancer
Presset Inter-træner kritiserer sin egen angriber efter spildte chancerPhoto by PATRICIA DE MELO MOREIRA / AFP
Simone Inzaghi kritiserede Inter Milan-angriberen Romelu Lukaku for en række forspildte chancer i weekenden. Cheftrænere er under stigende pres, efter at hans hold ikke har vundet nogen af de seneste seks kampe i alle turneringer, minden de går ind til tirsdagens kvartfinale i Champions League mod Benfica.

Belgieren missede klare målchancer i klubbens 1-0 nederlag til Fiorentina og i 1-1 opgøret mod svage Salernitana. Disse skuffende resultater kostede Inter afgørende point i deres forsøg på at sikre en top fire-placering.

Den dårlige stime har fået mange til at tro, at Inzaghis dage i klubben er talte, og han syntes at give Lukaku skylden for Inters situation, da de nu ligger på femtepladsen i Serie A-tabellen med ni kampe tilbage.

På tærsklen til kvartfinalens første kamp mod Benfica, da Inzaghi blev spurgt om Lukakus seneste misser mod Salernitana, sagde han: "Jeg ville ikke bare stoppe med Salernitana, jeg ville også tænke på den missede chance mod Fiorentina.

"Disse kampe gav os to resultater, som ikke var som vi havde forestillet os. De der skriver og de der taler meget, bliver påvirket af resultaterne, men man skal være klar i hovedet."

Efter en så mager periode på den hjemlige front ville det lette presset på Inzaghi at nå Champions League-semifinalen.

"I morgen ved vi, at det ikke bliver let mod en stærk modstander af høj kvalitet, men vi ved, at vi sammen - og jeg tror, at det er det ord, vi skal bruge i de næste to måneder - kan komme tilfredse herfra," sagde Inzaghi.

"Målet var at være stadig med i alle turneringer i april. Vi har skuffet i ligaen, men vi har chancen for at kæmpe os tilbage," tilføjede manageren, hvis hold også stadig er i live i Coppa Italia.

Stillingen er 1-1 efter første kamp i deres Coppa Italia-semifinale mod Juventus.

Inzaghi sagde, at midtbanespilleren Hakan Calhanoglu og forsvarsspilleren Milan Skriniar var udelukket fra det indledende opgør mod Benfica, da de endnu ikke var kommet sig over deres skader.

"De er to meget vigtige spillere, det er klart, at der også vil være nogle Benfica fravær. Jeg kunne godt have tænkt mig det var to fulde skadesfri trupper," sagde Inzaghi og tilføjede, at han håbede, at Calhanoglu ville være klar til den næste ligakamp mod Monza på lørdag.