Leopold Wahlstedt skodder Brøndby og skriver kontrakt med Blackburn Rovers

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Leopold Wahlstedt skodder Brøndby og skriver kontrakt med Blackburn Rovers

Leopold Wahlstedt skodder Brøndby og skriver kontrakt med Balckburn
Leopold Wahlstedt skodder Brøndby og skriver kontrakt med Balckburnwww.rovers.co.uk
Brøndbys jagt på Mads Hermansens afløser fortsætter med uformindsket styrke. Ham som de havde regnet med skulle overtage pladsen, har netop underskrevet en kontrakt med Blackburn.

Det hele var på plads og sædet i flyveren var reserveret for Leopold Wahlstedt. Den 24-årige svensker var efter sigende enige med Brøndby, inden Jon Dahl Tomasson og Blackburn kom ind fra højre, med tilbud om en bedre kontrakt.

Nu har Wahlstedt så signeret en 3-årig kontrakt med den nordvestlige engelske klub. Glæden er da også let få øje på hos den nu tidligere Odd-målmand.

”Engelsk fodbold er så populært i Sverige og i Norge, hvor jeg har spillet for nylig. Jeg har altid drømt om at spille i England”, siger han til Blackburns hjemmeside og fortsætter: ”Atmosfæren på stadionerne og interessen for engelsk fodbold, den er enorm. Hele kulturen omkring engelsk fodbold og Championship er en division, som jeg synes er en rigtig, rigtig god liga. Det er en hård liga, der er masser af kampe, og der er også rigtig god kvalitet blandt spillerne i ligaen”.

Blackburns Director of Football, Gregg Broughton, er også lykkelig for at have fundet en afløser for Thomas Kaminski. Den tidligere FCK-målmand skal i den kommende sæson spille for Luton i Premier League.

Til Blackburns hjemmeside udtaler Broughton: ”Vi har fulgt hans udvikling i løbet af de sidste 12 måneder, og ud over hans fremragende skudstop er Leos evne til at spille bagfra på et meget højt niveau. Vi er taknemmelige for, at vi efter Thomas Kaminskis afgang kunne gennemføre vores plan og skrive kontrakt med en målmand med så stort potentiale”.

Blackburn vandt sæsonpremieren hjemme på Ewood Park med 2-1 over West Bromwich.