Brøndby IF sælger målmanden Mads Hermansen til stor Championship-klub

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Brøndby IF sælger målmanden Mads Hermansen til stor Championship-klub

Opdateret
Mads Hermansen er klar til at tørne ud for Leicester City.
Mads Hermansen er klar til at tørne ud for Leicester City.Leicester City - lcfc.com
Mads Hermansen skal en tur til England for at spille Championship-fodbold med danskerklubben Leicester City.

Der har længe floreret rygter om et skifte til Leicester City for Mads Hermansen, og nu er transferen endelig kommet på plads. 

Mads Hermansen har i de seneste sæsoner været fast mand i buret for Brøndby IF, hvor han trods sin unge alder har vist sig som en af Superligaens absolut bedste målmænd, og det har nu kastet et stort skifte af sig. 

Leicester, der blandt andet råder over danskerne Daniel Iversen og Victor Kristiansen, rykkede i den seneste sæson ud af Premier League. De engelske mestre fra 2016 vil dog meget gerne hurtigt tilbage i det fineste selskab i England, og det skal den danske landsholdsmålmand hjælpe med. 

Den unge keeper glæder sig da også til at komme til King Power Stadium.

"Efter rigtig mange år med en hverdag i Brøndby IF, så er jeg parat til at tage springet til udlandet, og jeg føler, at skiftet til Leicester City er det helt rigtige for mig og mit næste skridt i karrieren." fortæller Mads Hermansen til Brøndby IF's hjemmeside.

Også sportsdirektør i Brøndby, Carsten V. Jensen, er stolt af Mads Hermansens udvikling og skifte til England.

"Det er et absolut velfortjent skifte, som Mads Hermansen laver til Leicester. Mads er en klassemålmand og har vist sit allerede høje niveau for os igennem lang tid, hvilket har gjort, at han i dag er blevet en del af landsholdstruppen."

"Alt dette gør, at vi utrolig stolte af at sende Mads afsted til Leicester, for vi er ikke i tvivl om, at han vil gøre det godt derovre og være en god ambassadør for Brøndby IF og dansk fodbold i årene, der kommer." fortæller Carsten V. Jensen til Brøndbys hjemmeside. 

Mads Hermansen nåede at spille 70 officielle kampe for Brøndby IF og har nu skrevet under på en aftale med Leicester, der løber frem til 2028.

Ifølge Sky Sports kan transfersummen ende i omegnen af 43,5 millioner kroner.