Ugens CL-hold: Bellingham stråler igen, Cancelo er rundens spiller

Cancelo var i overdådigt spillehumør mod Porto
Cancelo var i overdådigt spillehumør mod PortoProfimedia, Flashscore
Kampdag 5 i Champions League 2023/24 er nu overstået, så det er tid til at udvælge de elleve spillere, der har fortryllet os i løbet af de sidste to aftener. Vores valg er baseret på vores interne ratingsystem, som tager højde for adskillige individuelle statistikker - såsom mål, skud på mål, succesfulde afleveringer og vundne tacklinger.

Her er ugens hold for 5. spillerunde af Champions League 2023/24:

Ugens hold
Ugens holdFlashscore

Målmand

Alexander Schlager - RB Salzburg

RB Salzburg kæmpede sig til en nulløsning mod Real Sociedad i San Sebastian. Østrigerne holdt dermed liv i deres chance for tredjepladsen og en plads i Europa League. Schlager brillerede i det uafgjorte resultat med i alt syv redninger.

Forsvar

Joao Cancelo - Barcelona

Barca havde det svært i hjemmekampen mod FC Porto og kom endda bagud i det 30. minut. Blot to minutter senere udlignede Joao Cancelo efter en vidunderlig dribletur. Hans navnebror Joao Felix scorede sejrsmålet i det 57. minut til 2-1, efter en et-to med Cancelo.

Den portugisiske drømmeduo Cancelo og Felix
Den portugisiske drømmeduo Cancelo og FelixAFP

Mats Hummels - Borussia Dortmund

I en alder af 34 år har Mats Hummels ikke længere den samme fart som i sin storhedstid, men veteranen kompenserer for dette med fremragende forudseenhed og sin strålende placeringsevne. Hummels vandt 13 dueller i 3-1-sejren over Milan, som sikrede Dortmund en plads i ottendedelsfinalerne - en ny rekord i den nuværende Champions League-sæson!

Mykola Matviienko - Shakhtar Donetsk

Shakthar kan stadig håbe på at gå videre efter en 1-0-sejr over Antwerpen. Efter et frispark i det 11. minut headede Mykola Matviienko bolden i nettet og blev matchvinder. Det fjerde hovedstødsmål for Donetsk i 2023/24-gruppespillet!

Antonio Rüdiger - Real Madrid

Antonio Rüdiger var også med på vores Rundens Hold på kampdag 1. Den 30-årige tysker brillerede i Reals 4-2-sejr over Napoli med en assist og en pasningssuccesrate på 89 procent.

Midtbane

Bruno Fernandes - Manchester United

Manchester United er i fare for at ryge ud af gruppespillet, men det er ikke Bruno Fernandes' skyld. Den portugisiske maestro lagde op til De Røde Djævles første mål i 3-3-kampen mod Galatasaray, og scorede også selv med et vidunderligt langskudsmål i det 18. minut. Han bærer næsten hele byrden i United på sine skuldre - en alvorlig skulderskade er derfor nok uundgåelig. "Pun intended".

Hakim Ziyech - Galatasaray

Galatasaray leverede et spektakulært comeback mod United. Tyrkerne var bagud flere gange, men i sidste ende blev det 3-3, takket være et par fejl af Uniteds målmand Andre Onana, men også takket være Hakim Ziyech. Marokkaneren spillede sin hidtil bedste kamp for Gala, scorede to gange og lagde op til Aktürkoglus udligning med en perfekt aflevering.

Hakim Ziyech viste alle sine evner mod Manchester United
Hakim Ziyech viste alle sine evner mod Manchester UnitedProfimedia

Jude Bellingham - Real Madrid

Jude Bellingham er og bliver et fænomen. Den 20-årige englænder scorede sit 15. mål i sin 16. turneringskamp for Real Madrid i 4-2-sejren over Napoli. Helt utroligt.

Phil Foden - Manchester City

Manchester City havde det svært i hjemmekampen mod RB Leipzig og var bagud 2-0 ved pausen. Et mindeværdigt comeback fulgte, hvor Phil Foden spillede en vigtig rolle. Den unge englænder viste alle sine færdigheder med det vigtige mål til 2-2. Perfekt i sin boldbesiddelse, hurtige bevægelser og en følt afslutning - høj klasse.

Phil Foden (L) scorede det vigtige mål for City.
Phil Foden (L) scorede det vigtige mål for City.Profimedia

Joao Mario - Benfica

Benfica sikrede sig næsten deres første sejr i den nuværende Champions League-sæson hjemme mod sidste års finalister fra Inter. Joao Mario var meget motiveret mod sin tidligere klub, og scorede et vaskeægte hattrick i første halvleg. Benfica smed dog deres 3-0 føring væk, og kampen endte uafgjort 3-3.

Angreb

Gabriel Jesus - Arsenal

Arsenal viste ingen nåde i deres 6-0-sejr over Lens. Gabriel Jesus sluttede også sin personlige måltørke i The Gunners' storsejr og scorede sit første mål i over en måned.