Napoli jagter avancement i Champions League mod Barcelona: ”Vi har ingen frygt”

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Napoli jagter avancement i Champions League mod Barcelona: ”Vi har ingen frygt”

Napoli er klar til at tage kampen op med Barcelona.
Napoli er klar til at tage kampen op med Barcelona. LLUIS GENE/AFP
Napoli skal forsøge at spille sig videre på de Olympiske Stadion i Barcelona, og de kommer til at gribe kampen an med en offensiv tilgang.

Kampen mellem FC Barcelona og Napoli er på papiret en sand lækkerbisken. Sidste sæsons spanske mestre mod sidste sæsons italienske mestre. Denne sæson har dog været skuffende for både FC Barcelona og Napoli, men de kan begge rette op på præstationerne ved sikre sig avancement i Champions League.

Napoli-træner Francesco Calzona stod i spidsen for den italienske klub for første gang i det første opgør mod FC Barcelona, og han har fået sat lidt skub i tingene i Napoli. I de fem kampe, hvor Francesco Calzona har været træner, har Napoli ikke tabt, og generelt præsteret bedre.

Statistik fra det første opgør.
Statistik fra det første opgør.Flashscore

Holdet fra den sydlige del af Italien har også haft et mere offensivt udtryk i de seneste kampe, og det kommer de også til at have mod FC Barcelona.  

"Hvis man er bange i disse kampe, behøver man ikke engang at møde op. Vi har ingen frygt. Vi skal have modet til at møde en stor modstander med fokus på vores egne kvaliteter.” fortæller Franceco Calzona på pressemødet før kampen.

"I de seneste uger har vi efter min mening ændret os meget. Vi forsvarer fremad, vi skaber flere chancer, og det er takket være drengene, som har gjort store fremskridt."

Det er ikke kun Francesco Calzona, der synes, at Napolis udtryk er blevet mere offensivt. Også offensivspilleren Matteo Politano kan se, at der er kommet mere angrebsivrighed på holdet, og det skal forsætte mod FC Barcelona.

"Vi bliver nødt til at spille som Napoli. Holde trykket højt, forsvare fremad og skabe til vores kombinationer." Siger Matteo Politano på pressemødet.

Kampen mellem FC Barcelona og Napoli starter klokken 21, og du kan følge den her.