Lautaro Martinez redder Inter med sen udligning mod sløsede spaniere

Martinez scorede et sent mål og gav Inter et vigtigt point på udebane
Martinez scorede et sent mål og gav Inter et vigtigt point på udebaneAFP
Et sløset Real Sociedad blev straffet i deres tilbagevenden til UEFA Champions League, da Lautaro Martínez' udligning i det 87. minut skaffede Inter Milan 1-1 på Reale Arena.

Inter har fået en forrygende start på Serie A-sæsonen, hvor de kun har indkasseret et enkelt mål i de første fire kampe, men der var tidlige tegn på, at en omrokeret bagkæde ikke var så solid i San Sebastian.

Ander Barrenetxea, som havde scoret 10 af sine 14 Sociedad-mål på hjemmebane, smadrede et forsøg på stolpen inden for de første tre minutter. Inter var advaret og mindre end et minut senere var de bagud.

Den normalt så rolige Alessandro Bastoni blev fanget i boldbesiddelse på sin egen banehalvdel, og Brais Mendez udnyttede det til at sende hjemmeholdet i front.

Simone Inzaghi rasede på sidelinjen, men om noget blev gæsterne dårligere, som halvlegen skred frem.

Sociedad spillede sig igennem efter behag, og kun Robin Le Normand vil vide, hvordan han kunne misse et frit hovedstød inde fra seks-meterpletten efter fremragende forarbejde af Takefusa Kubo i højre side.

Den japanske landsholdsspiller truede igen før pausen, da hans flade skud blev flot pareret af Yann Sommer, og Inter havde masser at snakke om i pausen.

Spillernes karakterer
Spillernes karaktererFlashare

Uanset hvad Inzaghi sagde i sin teamtalk, var det tydeligvis ikke gået rent ind hos spillerne, for Sommer blev tvunget til to klasseredninger få minutter efter genstarten.

Først måtte han afvise Mendez' frispark, før han lavede et fantastisk refleks-redning på klos hold for at forhindre Mikel Oyarzabals hovedstød i at nå netmaskerne.

En miserabel aften blev næsten værre for Inter, da Nicolo Barella blev udvist for en stempling på Mendez, men kendelsen blev til sidst omstødt.

På trods af det fortsatte de med at kæmpe, og de kunne have været endnu længere bagud, hvis Mikel Merino havde sendt sit hovedstød i mål.

Gæsterne troede så, at de havde fundet udligningen, da Marcus Thuram sendte bolden i mål, men målet blev annulleret for offside.

Lidt senere, med deres første skud på mål, fik Inter udlignet på den mest usandsynlige måde. Et fejlskud fra Davide Frattesi blev forudset af Martinez, som reagerede først og smækkede bolden i nettet og reddede sit holds ubesejrede sæsonstart.

Flashscore Man of the Match: Brais Mendez(Real Sociedad)