Inter er på vagt over for Atleticos hjemmebanestatistik: Deres stadion er et fort

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Inter er på vagt over for Atleticos hjemmebanestatistik: Deres stadion er et fort

Simone Inzaghi og Diego Simeone omfavner hinanden før kick off.
Simone Inzaghi og Diego Simeone omfavner hinanden før kick off.Reuters
Inter skal være opmærksomme på Atletico Madrids flotte hjemmebanestatistik, når de forbereder sig til ottendedelsfinalerne i Champions League i Spanien mener træner Simone Inzaghi

Inter fører 1-0 indens onsdagens kamp mod et hold, der er ubesejret i La Liga på Metropolitano i denne sæson, hvor de også har vundet alle tre Champions League-gruppekampe.

"Atletico her på hjemmebane er et helt andet holdI La Liga ville de være på førstepladsen, hvis de kun spillede hjemme, ud af 14 kampe, 13 sejre og en uafgjort", siger Inzaghi på et pressemøde.

"Vi har forberedt os på den bedst mulige måde, velvidende at Metropolitano er et fort for Atletico, velvidende at vi har en minimal fordel, og at vi ikke vil spekulere".

Inzaghi er usikker på, hvilken gameplan Atletico-manager Diego Simeone vil bruge i deres opgør, men han er klar til hvad end der venter dem i Madrid.

"Når vi ser på sæsonen, har vi gjort det godt mod både hold der ventede på os, og mod mere aggressive hold", siger Inter-træneren.

"Vi ved ikke, hvad Atletico vil gøre i onsdag aften. De har et hold der ændrer sig i løbet af kampen. De har spillere af stor kvalitet, vi ved, at det bliver meget intenst, og vi bliver nødt til at være gode til at håndtere vanskeligheder".

Inter er godt på vej til at vinde Serie A-titlen, med et forspring på 16 point ned til AC Milan på andenpladsen med 10 kampe tilbage, og de vil gerne videre i Champions League efter at have tabt til Manchester City i finalen i sidste sæson.

Inzaghis hold, der også vandt Coppa Italia sidste år, er begyndt at blive sammenlignet med Inters hold, der vandt The Treble i 2010.

"Vi kender Inters historie, det år var fantastisk. Vi går vores egen vej. Sidste år havde vi den vidunderlige finale i Istanbul, som vi spillede med stor stolthed, og i år ønsker vi at gå vores egen vej. Lad os lægge ligaen til side og tænke kamp for kamp. I disse to en halv dag har vi forsøgt at forberede os på den bedst mulige måde", lyder det fra Inzaghi