Inter-angriber greb fat i forsvarers "kronjuveler" under CL-kamp: Slap uden straf

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Inter-angriber greb fat i forsvarers "kronjuveler" under CL-kamp: Slap uden straf

Marcus Thuram kan ikke styre sig.
Marcus Thuram kan ikke styre sig.Profimedia
Det vakte stor opsigt, da angriberen fra Inter, Marcus Thuram, rakte sin venstre hånd tilbage og greb fat i sin modstander Stefan Savics kønsdele i den forlængede spilletid i Champions League-kvartfinalen mod Atletico Madrid, og dommer Szymon Marciniak (Polen) ikke greb ind. Videoassistenten gav tilsyneladende heller ingen indikation af forseelsen.

"VAR bør ikke overse det her. Thuram griber Savic i kronjuvelerne, det er et klart rødt kort. Jeg undrer mig over, hvorfor en videoassistent ikke griber ind," sagde den tidligere verdensklassedommer Urs Meier på Blue Sport: 

"De ser  hver en hårsbredde, der er offside. De ser hvis der er hånd på bolden, som de ikke burde se. Men de ser ikke den slags? Det giver mig myrekryb!" Også DAZN-ekspert Jonas Hummels sagde i live-kommentaren: "Det er et krystalklart rødt kort."

Til kampens centrum: Atletico Madrid vs. Inter Milan

Men Thuram, hvis aktion mindede om Vinnie Jones' legendariske tackling på Paul Gascoigne, fik lov til at spille videre. Kort efter aktionen blev franskmanden, der spillede for Borussia Mönchengladbach mellem 2019 og 2023, dog udskiftet af træner Simone Inzaghi.

Inter elimineret i straffesparkskonkurrence mod Atletico

Uden Thuram røg sidste års finalister Inter ud i straffesparkskonkurrence mod Atletico, hvilket betyder, at intet italiensk hold nu er blandt de otte bedste i den bedste række. Atleticos modstandere i næste runde bliver udtrukket på fredag.