Hjemvendt Sancho er lykkelig efter nyt mål for Dortmund: "Jeg er bare taknemmelig"

Jadon Sancho fik hurtigt bragt Dortmund på sejrskurs i onsdagens opgør mod PSV Eindhoven.Ina Fassbender/AFP
- Der findes ingen bedre følelse.

Sådan lyder det fra Jadon Sancho, efter at han onsdag aften var med til at sparke Dortmund til kvartfinalerne i Champions League med en sejr over PSV.

Sancho scorede i kampen sit første mål foran Dortmunds hjemmebanepublikum på 82.000 fans, siden han i januar vendte tilbage til Dortmund på lån fra Manchester United.

Marco Reus stod i overtiden for Dortmunds andet mål, hvilket bragte den samlede stilling på 3-1.

"Det er en stor lettelse. Alle drømmer om en god start på kampen," siger Sancho, der scorede efter tre minutter.

"Jeg er bare taknemmelig for, at jeg kunne hjælpe holdet ved at score."

Målet var Sanchos første på Dortmunds stadion siden maj i 2021. Han skiftede kort tid efter til Manchester United.

Den 23-årige havde en skidt sidste tid i Manchester United, hvor cheftræner Erik ten Hag beordrede ham til at træne alene.

Efter at være blevet købt for et beløb, der efter sigende var i omegnen af lidt over 600 millioner kroner, blev det kun til tre Premier League-optrædener for Sancho i denne sæson.

Sancho scorede i weekenden sit første mål siden returen til Dortmund i en 2-1-sejr over Werder Bremen.

Forud for onsdagens kamp udtrykte han derfor også forståelse for, at fansene var begyndt at blive frustrerede over hans manglende effektivitet foran målet.

"Dortmund har en særlig plads i mit hjerte. Jeg er taknemmelig for, at fansene og mine holdkammerater tror på mig," lød det.

Dortmunds cheftræner, Edin Terzic, er også glad for Sanchos præstation onsdag.

"Sancho spillede i dag sin bedste kamp, siden han vendte retur," siger han.

Sancho blev udskiftet med en tilsyneladende skade med 15 minutter tilbage af kampen. Ifølge både Sancho og Terzic var det dog blot ud fra et forsigtighedsprincip.