Eddie Howe kalder PSG-kampen 'det afgørende øjeblik' i Newcastles sæson

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Eddie Howe kalder PSG-kampen 'det afgørende øjeblik' i Newcastles sæson

Newcastles cheftræner Eddie Howe taler under en pressekonference før kampen mod PSG.
Newcastles cheftræner Eddie Howe taler under en pressekonference før kampen mod PSG.Profimedia
Newcastles manager Eddie Howe mener, at tirsdagens Champions League-kamp mod Paris Saint-Germain bliver et "definerende øjeblik" i det engelske holds sæson.

Newcastle slog PSG med 4-1 i det første opgør på St James' Park, men er gledet fra top til bund i gruppen efter to nederlag til Borussia Dortmund og vil ikke kunne nå ottendedelsfinalerne, hvis de taber til PSG.

"Dette er det afgørende øjeblik i vores Champions League-kampagne, og vi vil give alt," sagde Howe på et pressemøde i Paris mandag før kampen.

"Det er svært at tale om Paris' spillere. De har kvalitet overalt," sagde han.

"De har scoret mål for sjov. Men vores struktur og modstandsdygtighed har været god, og vi bliver nødt til at være så gode, som vi ved, vi kan være."

Howes hold er blevet styrket af en Premier League-sejr over Chelsea i weekenden.

"Stemningen i gruppen er god," siger han.

"Det var et afgørende øjeblik (Chelsea-sejren) - det ville have været meget nemt at have ondt af os selv.

"Drengene gjorde det godt ved at spille på så højt et niveau. Men vi er ikke i den position, vi ønsker at være i Champions League, og det er afgørende, at vi ikke taber i morgen."

PSG ligger nummer to, et point efter Borussia Dortmund i en tæt gruppe F, hvor AC Milan og Newcastle også er på vej mod knockout-runderne, og hvor kun tre point adskiller de fire hold.

Champions League Gruppe F
Champions League Gruppe FFlashscore

"Vi var nådesløse mod Paris i den første kamp, og vi vil ikke have nogen undskyldninger denne gang," siger Newcastles målmand Nick Pope.

"Det er en hård kamp, men en god udfordring. Vi har som gruppe talt om, hvad vi ville have givet for at være her, da vi jagtede Champions League-fodbold."

PSG-træner Luis Enrique sagde, at hans hold var "langt" fra at leve op til hans forventninger og havde "meget plads til forbedring", men han var overbevist om, at de kunne bruge deres hjemmebanefordel.

"Parc des Princes er en kedel, som løfter os," sagde spanieren.

"Newcastle er gode til at lægge pres på os, og de har brug for en sejr, fordi de ligger sidst i gruppen."

"Hvis man ser Newcastles kamp mod Chelsea, er deres fysik vigtig."

"De pressede med op til seks spillere, og de er i stand til at holde et meget højt tempo. Jeg forventer den samme intensitet mod os, men vi vil være forberedte."