Brasiliansk Real-raket roser sin landsmand: "Godt at få Rodrygo i gang inden El Clasico"

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Brasiliansk Real-raket roser sin landsmand: "Godt at få Rodrygo i gang inden El Clasico"

Rodrygo kom på måltavlen i kampen mod Braga.
Rodrygo kom på måltavlen i kampen mod Braga.MIGUEL RIOPA/AFP
Vinicius Juniors rappe fødder blev afgørende, da Real Madrid tirsdag slog Braga 2-1 på udebane i Champions League og bragte holdet op på maksimum ni point.

Portugiserne bød i den grad Real Madrid op til dans, men Rodrygo og Jude Bellingham sikrede sejren med hver sit mål. Begge blev assisteret af Vinicius Junior.

"Jeg synes ikke, det er dækkende at sige, at vi led i kampen. Det er aldrig nemt at vinde på udebane i Champions League."

"Jeg synes, vi spillede rigtig godt. Vi scorede et par gange og kunne have lavet flere. Nu har vi vundet tre af tre kampe, og opgaven bliver at fortsætte," siger Vinicius Junior ifølge UEFA.com.

Mens Bellingham leverede mål på samlebånd har Rodrygo haft det sværere. Målet mod Braga var brasilianerens første i mere end to måneder for Real Madrid.

Vinicius Junior erklærer sig lykkelig på vennens vegne.

"Han er som en bror for mig, og når han eller jeg scorer, assisterer eller skaber problemer for modstanderen, gør det mig meget glad."

"Det var godt for hans selvtillid at score et mål - især før El Clasico," siger Vinicius Junior med henvisning til lørdagens tur til Barcelona.

Real Madrid topper både sin Champions League-gruppe og La Liga. I den hjemlige række har holdet 25 point for 10 kampe. Barcelona halter et point efter.