Borussia Dortmund skød Rønnow i sænk i Unions 7. nederlag i træk

Borussia Dortmund skød Rønnow i sænk i fabelagtigt comeback
Borussia Dortmund skød Rønnow i sænk i fabelagtigt comebackAFP
Frederik Rønnow måtte hente bolden i netmaskerne fire gange for Union Berlin, da Borussia Dortmund vandt 4-2 på hjemmebane efter at have været bagud med 1-2.

Efter en fantastisk 2022/23-sæson og en god start på indeværende er Union Berlin gået helt i stå.

Det er blevet hverdag for Frederik Rønnow og Union Berlin, som overraskede stort ved at blive nummer fire i Bundesligaen i sidste sæson og kvalificere sig til Champions League.

Efter at have indledt indeværende sæson med tre sejre er holdet nu oppe på syv nederlag i træk med lørdagens 2-4-nederlag ude mod Borussia Dortmund.

Det var en livlig og underholdende kamp, som dog i første halvleg blev unødigt skæmmet af VAR-systemets til tider langsommelige indgriben.

Begge hold fik annulleret scoringer for offside efter flere minutters VAR-gennemgang, og gæsterne fik tilkendt et straffespark ligeledes efter VAR-vognens indblanding.

Niclas Füllkrugs tidlige føringsmål blev hurtigt neutraliseret af gæsternes Robin Gosens, og efter en halv time udnyttede den italienske veteran Leonardo Bonucci sikkert det straffespark, dommeren med VAR-hjælp tildelte hovedstadsholdet.

Borussia Dortmund - Union Berlin Spiller-karakterer
Borussia Dortmund - Union Berlin Spiller-karaktererFlashare

Union var godt på vej mod det første point i syv kampe. Fire gange i ligaen og to gange i Champions League var det blevet til nederlag.

Men i stedet for point endte holdet i et mindre kollaps efter pausen.

Der var ikke spillet ti minutter af anden halvleg, før 2-1 var blevet til 2-3. Rønnow så lidt langsom ud på Nico Schlotterbecks flotte langskud til 2-2, men var prisgivet på Julian Brandts kontrascoring kort efter.

Den danske landsholdskeeper var også uden chancer, da nedturen blev fuldendt 20 minutter før tid. Julian Ryersons langskud blev rettet voldsomt af og snød Rønnow på stregen.

Stuttgarts Serhou Guirassy fortsatte den utrolige sæsonstart, han har fået. Med sit andet hattrick i Bundesligaen i sæsonen sørgede han for en sejr på 3-1 over Wolfsburg.

Dermed indtager holdet førstepladsen i hvert fald indtil Bayer Leverkusen har spillet søndag. Både Joakim Mæhle og Jonas Wind var med for Wolfsburg uden at gøre nævneværdigt væsen af sig.

Yussuf Poulsen fik lidt over en halv time, da RB Leipzig skuffende måtte nøjes med 0-0 mod Bochum.

Darmstadt vandt opgøret lige over nedrykningsstregen med 2-1 ude mod Augsburg.