Skovs Hoffenheim vinder danskeropgør og udbygger vanvittig stime

Skovs Hoffenheim vinder danskeropgør og udbygger vanvittig stimeProfimedia
Mens sidste sæson nærmest var én lang lidelseshistorie for Hoffenheim i den tyske Bundesliga, er billedet efter sommerpausen helt anderledes positivt for klubben med danske Robert Skov på lønningslisten.

Krise og nedrykningskamp er vekslet til en topplacering, og efter en 2-0-sejr over Union Berlin lørdag eftermiddag har Hoffenheim nu vundet fire kampe på stribe.

Skov var med fra start på et gæstehold, der bragte sig i solid sejrsposition med to fuldtræffere før pausen.

Ved begge scoringer gjorde berlinernes italienske forsvarsveteran Leonardo Bonucci en noget uheldig figur.

Midtvejs i første halvleg begik han straffe ved at rive Andrej Kramaric i trøjen, og Kramaric udnyttede selv chancen fra 11-meterpletten.

Frederik Rønnow i Union Berlin-målet gik ellers til den rigtige side, men nåede ikke helt ud til bolden.

Syv minutter før pausen måtte Rønnow igen hente kuglen ud af målnettet. Efter et fladt indlæg fra højre pressede Maximilian Beier sig foran Bonucci og øgede til 2-0.

Stillingen i Bundesligaen
Stillingen i BundesligaenFlashare

Det gav en anden halvleg op ad bakke for Unions Champions League-deltagere, som efter de forgæves anstrengelser mod Real Madrid tidligere på ugen måtte indkassere endnu en skuffelse.

De var ellers lige ved at blive hjulpet ufrivilligt i gang af Robert Skov. Efter en times spil sendte han bolden på tværs af banen, hvor den blev opsnappet af Kevin Behrens, som sparkede lige uden om mål.

Danskeren blev pillet af banen et kvarter før tid, men Hoffenheim forsvarede føringen til sidste fløjt og er sammen med Stuttgart og Leipzig lige nu Bayern Münchens nærmeste forfølgere.

Bayern udraderede Bochum med 7-0 og står med 13 point efter fem kampe. Det er et point mere end kvartetten bagved. Harry Kane lavede tre af Bayerns mål.