Ny Bayern München sportsdirektør vil have flere talenter på holdet

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Ny Bayern München sportsdirektør vil have flere talenter på holdet
FC Bayern: Freund vil "håndtere balancegangen
FC Bayern: Freund vil "håndtere balancegangen
Profimedia
Christoph Freund ønsker primært at fokusere på udviklingen af unge spillere i sin nye rolle som sportsdirektør for rekordmestrene i fodbold, Bayern München. "Vi er nødt til at skabe den balance, at vi også kan introducere vores egne talenter til førsteholdet og stadig blive bedre," sagde den 46-årige ved sin præsentation i München onsdag.

Freund, der flytter til München efter i alt 17 år hos Red Bull Salzburg, ville dog ikke udelukke mulige transfers af modne topstjerner som stjerneangriberen Harry Kane. "Det vigtigste er, at vi får succes," sagde østrigeren: "Det ene udelukker ikke det andet. Det vil også være tilfældet i fremtiden, at vi henter virkelig gode topstjerner til os." Frem for alt er "mixet" vigtigt, tilføjede han.

Freund starter i sit nye job på fredag, Bayern havde allerede sikret sig hans underskrift officiel i midten af juli. Han var "ikke involveret" i sommerens transfers af Kane, Min-Jae Kim og Co, understregede han, men roser München-holdet for at have gjort det "rigtig godt i transfervinduet".

Lørdag understregede bestyrelsesformand Jan-Christian Dreesen Freunds "fremragende omdømme", især inden for områderne "scouting og talentudvikling". I Bayern efterfølger Freund Hasan Salihamidzic, som blev afskediget i slutningen af sidste sæson - men kun som sportsdirektør, ikke som sportschef.

En forfremmelse i den nærmeste fremtid spiller endnu ikke en rolle i hans karriereplaner, bekræftede Freund: "Jeg koncentrerer mig om indholdet, alt andet vil komme." Og Dreesen plæderede også for, at den nye sportsdirektør først skulle "have lov til at begynde at arbejde. Vi vil gerne have en topsæson sammen med ham, og så må vi se, hvordan det går."