Kong Kane katapulterer Bayern til sejr over Bremen i Bundesliga-sæsonåbningen

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Kong Kane katapulterer Bayern til sejr over Bremen i Bundesliga-sæsonåbningen

Opdateret
Harry Kane fejrer sit første Bayern-mål
Harry Kane fejrer sit første Bayern-mål AFP
Harry Kane markerede sin Bundesliga-debut med et mål og en assist, da de regerende mestre Bayern München indledte sæsonen med en 4-0-sejr over Werder Bremen på Weserstadion.

En stor del af fanfarerne før kampen fokuserede på Bayerns nye 760 millioner kroners mand, og han levede op til den hype.

Efter at være blevet introduceret i startopstillingen af Thomas Tuchel, tog det kun fire minutter for den engelske kaptajn at gøre en markant forskel - han spillede en perfekt afvejet bold til Leroy Sane, som løb mod mål og sendte bolden i mål bag Jiri Pavlenka.

Glæden så dog ud til at være kortvarig, da Niclas Fullkrug headede bolden i mål efter Marvin Duckschs frispark, men forsøget blev annulleret for offside.

Bayern var i humør til at gøre mere skade, og Jamal Musiala, Noussair Mazraoui og Leon Goretzka var alle tæt på at fordoble gæsternes føring før pausen.

Værterne havde brug for en reaktion, og mens røgen fra nødblussene væltede ned over banen, var Leonardo Bittencourt centimeter fra at bringe balance i regnskabet. Han gjorde en frustreret figur, da han gled ind for at møde Fullkrugs lokkende indlæg, men måtte se bolden gå få centimeter forbi mål.

Fullkrug førte an i Werders opblomstring efter genstarten, og han fik publikum med sig i en lovende start på anden halvleg.

Hollywoods manuskriptforfattere havde deres penne klar, da Kane udnyttede lidt plads på kanten af feltet, men Pavlenka var klar med en fin enhåndsredning.

Kampen blev spillet i et hæsblæsende tempo, og Werder var tæt på at score, da danske Jens Stages listige afslutning gik ved siden af. Bayern havde det ikke på deres måde, og kampen lå pludselig på vippen i det, der tidligere lignede en sejr til mestrene.

Men lige da hans nye arbejdsgivere havde brug for ham, leverede Kane varen. Alphonso Davies lagde bolden på et fad, så Three Lions-kaptajnen kunne sende et afrettet skud forbi Pavlenka.

Den 30-åriges aften blev fuldendt i det 84. minut med noget, der lignede et lille slag, og han blev taget ud som en del af Tuchels tredobbelte udskiftning.

Bayern var slet ikke færdige, for i overtiden scorede Sane og Mathys Tel og bankede der med fjerde og femte sæm i Werders kiste 

Bayern fortsatte deres ubesejrede stime mod Werder Bremen til 32 kampe på tværs af alle turneringer, men det kunne være gået meget værre for Ole Werners hold.

Flashscore Man of the Match: Harry Kane (Bayern München)

Se alle kampstatistikkerne her.