Bayern München-chef: Tuchels job er sikkert til Arsenal-kampen

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Bayern München-chef: Tuchels job er sikkert til Arsenal-kampen

Tuchel skændes med dommeren
Tuchel skændes med dommerenProfimedia
Bayern Münchens sportsdirektør Christoph Freund garanterer, at træner Thomas Tuchel vil sidde på trænerbænken i tirsdagens Champions League-kamp mod Arsenal på trods af lørdagens 3-2-nederlag til Heidenheim.

Bayern førte med to mål ved pausen, men indkasserede tre mål til oprykkerne, som efterlod Xabi Alonsos Bayer Leverkusen - som vandt 1-0 over Union Berlin - på tærsklen til deres første Bundesliga-titel.

Leverkusen er 16 point foran og behøver kun en sejr i de resterende seks kampe for at vinde titlen, efter Bayern har vundet de foregående 11 ligatitler.

Freund fortalte journalisterne, at Tuchel ville være "100 procent" ansvarlig for kvartfinalens første kamp i London, selvom han indrømmede, at "det er utroligt hårdt at tabe to gange på en uge".

"Om tre dage har vi en meget vigtig kamp. Thomas forsøgte at bringe energien tilbage og se, hvilke ting der skal ændres, og hvad der ikke fungerer," sagde han.

Tuchel vandt Champions League som Chelsea-træner i 2021, efter at have ført Paris Saint-Germain til finalen året før, hvor de tabte til Bayern.

Bayern tabte hjemme til Borussia Dortmund sidste lørdag, gæsternes første sejr i München siden 2014.

Freund var også ude med hård kritik af Bayerns spillere og sagde, at det var "uacceptabelt" at opgive føringen.

"Hver spiller må se sig selv i spejlet efter kampen og spørge sig selv, om de gav alt for holdet," tilføjede han.

"Vi kan ikke indkassere tre mål i anden halvleg efter at have ført 2-0 ved pausen. Vi er nødt til at stille os selv spørgsmål som en gruppe. Det er ikke acceptabelt."

Bayern reagerer efter kampen
Bayern reagerer efter kampenProfimedia

Heidenheims træner Frank Schmidt, som har stået i spidsen for klubben i over 16 år og ført den til den bedste række fra den femtebedste tyske fodboldrække, antydede, at Bayern var selvtilfredse.

"Mange hold kommer her og tænker på, hvor stor sejren vil blive. Men vi tog chancer og angreb målet i anden halvleg."