Gad ikke at spille venskabskampe: Mancini revser saudiske spillere for skidt indstilling

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Gad ikke at spille venskabskampe: Mancini revser saudiske spillere for skidt indstilling

Mancini er ikke tilfreds med nogle af sine spillere
Mancini er ikke tilfreds med nogle af sine spillereReuters
Saudi-Arabiens landstræner Roberto Mancini kritiserer de spillere, der forlod landsholdslejren forud for Asian Cup på grund af en potentiel mangel på spilletid, og sagde mandag, at han kun ønskede spillere, der var klar til at kæmpe for trøjen.

Målmand Nawaf Al-Aqidi, midtbanespiller Salman Al-Faraj og back Sultan Al-Ghannam blev udelukket af Mancini forud for den kontinentale turnering i Qatar, og den italienske manager sagde, at de alle var på den oprindelige liste over spillere, der blev indkaldt.

"De var på listen. Salman fortalte mig, at han ikke ønsker at spille i venskabskampene. Jeg spurgte Sultan, om han var glad for at spille, og han fortalte mig, at han ikke var glad," sagde Mancini til journalister forud for deres gruppepremiere mod Oman på tirsdag.

"Spillerne bestemmer ikke, om de skal spille eller ej, det gør jeg. Nawaf fortalte mig, at han ville komme, men dagen efter, i Riyadh, sagde han, at han ikke ønskede at komme. Vi forsøgte at tale med ham og sætte ham på listen.

For tre dage siden gik han til vores målmandstræner og sagde: "Jeg vil ikke blive her, hvis jeg ikke får lov til at spille". Jeg vil kun have spillere, der kæmper for deres land."

Mancini, der har haft en stor karriere som manager med trofæer i klubfodbold samt et EM med Italien i 2021, sagde, at han aldrig havde set spillere vælge landsholdet fra før.

"Jeg forstår ikke, når en ung spiller nægter at komme, fordi han ikke ved, om han kommer til at spille eller ej. Landsholdet er ikke en klub, det er dit land. Du repræsenterer alle mennesker i dit land," tilføjede Mancini.

"Du skal være glad, hvis du er en del af denne gruppe. Det er en meget mærkelig situation, og det er første gang, jeg har oplevet det... Men vi har fundet andre spillere, der kan spille."

Det saudiske hold til Asian Cup er ikke så erfarent som det hold, der chokerede Argentina i VM-gruppespillet i 2022, og selv Oman har spillere med flere landskampe.

"Vi har haft disse to uger til at arbejde med spillerne. Vi ved, at alle spillerne fra Oman spiller regelmæssigt i ligaen, og de er nok stærkere," siger Mancini.

"Men vi er tilfredse med de spillere, vi har, de vil gerne kæmpe for deres land.

"Oman har gode angribere og midtbanespillere, de er meget farlige i angrebet. Af den grund bliver det en svær kamp i morgen."