Arsenal-japaner med klar stort ønske: Vi skal lære at dræbe kampe ved Asian Cup

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Arsenal-japaner med klar stort ønske: Vi skal lære at dræbe kampe ved Asian Cup

Japan har indkasseret mål i alle fire kampe indtil videre ved Asian Cup.
Japan har indkasseret mål i alle fire kampe indtil videre ved Asian Cup.Reuters
Japan skal dræbe kampe efter en føring, og deres utætte forsvar giver anledning til bekymring ved Asian Cup, efter at de endnu en gang ikke formåede at holde buret rent i onsdagens ottendedelsfinale mod Bahrain, siger forsvarsspilleren Takehiro Tomiyasu (25).

Japan, som søger en rekordgivende femte titel, har lukket mål ind i alle fire kampe ved turneringen Et selvmål da de var foran 2-0 senest, gav Bahrain et glimt af håb i ottendedelsfinalen, før de blå samuraier vandt 3-1.

"Vi ville selvfølgelig gerne holde nullet i dag. Men det er, hvad det er. Vi må prøve at holde nullet i den næste kamp," siger Tomiyasu til journalisterne.

"Som forsvarsspiller vil jeg gerne holde nullet hver gang, jeg er på banen, men i dag kunne vi ikke gøre det. Jeg er ikke glad for det."

Selvom Japans træner Hajime Moriyasu sagde, at han var tilfreds med sine spilleres præstationer, tilføjede han, at de ikke spillede på 100%, og Tomiyasu var enig.

"Jeg synes ikke, vi er i vores bedste form lige nu. Vi kunne også have gjort det bedre i dag, vi burde have gjort det bedre - især i anden halvleg," tilføjede Tomiyasu.

"Vi havde brug for at dræbe kampen ved 2-0, men vi gav dem håb, da de scorede. Vi er nødt til at styre kampen godt og lukke den."

Tomiyasu spiller som back for Premier League-holdet Arsenal, men han er blevet indsat i det centrale forsvar af Moriyasu efter at være vendt tilbage fra en skade.

"Jeg startede turnerigen skadet og gik glip af den første kamp, men jeg er fit nu. Min tilstand er ved at blive bedre," siger forsvarsspilleren.