Titelforsvarende Senegal tvunget til dobbelt udskiftning få dage før AFCON

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Titelforsvarende Senegal tvunget til dobbelt udskiftning få dage før AFCON

Indehaverne Senegal møder Gambia i deres åbningskamp.
Indehaverne Senegal møder Gambia i deres åbningskamp.Reuters
Indehaverne af Africa Cup of Nations, Senegal, er blevet tvunget til to ændringer i truppen, kun få dage før de begynder på at forsvare deres titel, da angriberen Boulaye Dia og reservemålmanden Seny Dieng er blevet udelukket med skader fra turneringen i Elfenbenskysten.

Det senegalesiske forbund sagde tirsdag, at de ville blive erstattet af Bamba Dieng og Alfred Gomis, begge fra den kriseramte franske klub Lorient.

Diengs deltagelse har været tvivlsom, siden han skadede sit knæ, da han spillede for Salernitana mod AC Milan i Serie A den 22. december, men han havde fået tid til at forsøge at komme sig.

Middlesborough-målmanden Dieng rejste også til Senegals  træningslejr i Dakar før turneringen i håb om at bevise sin form, men det lykkedes ikke. Han havde pådraget sig en lårskade i klubbens Championship-sejr over Swansea City den 16. december.

De nye indkaldelser er endnu et slag for Lorient, som ligger næstsidst i Ligue 1. De har allerede fem spillere, der er taget til Cup of Nations - Darlin Yongwa(Cameroun), Gedeon Kalulu (DR Congo), Sirine Doucoure (Mali), Formose Mendy (Senegal) og Montassar Talbi(Tunesien).

Med yderligere to afbud er de stærkt svækkede til udekampen mod Lille i weekenden og den efterfølgende hjemmekamp mod Le Havre den 28. januar.

Senegal åbner deres Cup of Nations Group C-kampagne på mandag mod Gambia i Yamoussoukro.