Man Utd-keeper Onana klar til Wigan-kamp kun 24 timer før landskamp

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Man Utd-keeper Onana klar til Wigan-kamp kun 24 timer før landskamp

Manchester Uniteds målmand Andre Onana
Manchester Uniteds målmand Andre OnanaReuters
Manchester United har målmand Andre Onana til rådighed til FA Cup-kampen i tredje runde mod Wigan Athletic, sagde manager Erik ten Hag torsdag efter forhandlinger om at udsætte hans afrejse til Africa Cup of Nations.

United spiller mod Wigan på tredjepladsen på mandag, og Cameroun har en venskabskamp planlagt til tirsdag mod Zambia, før de starter turneringen mod Guinea den 15. januar.

"Vi taler med Camerouns forbund, det var et emne under samtalerne med Andre, da han kom hertil (i juli fra Inter Milan)," sagde ten Hag til journalisterne. "Det er konstruktivt."

United, som ligger på ottendepladsen i Premier League med ni point op til top fire, møder Tottenham Hotspur på femtepladsen den 14. januar.

"Jeg ved det ikke endnu (om Onana vil være til rådighed mod Spurs), men han vil være her til kampen mod Wigan," sagde ten Hag.

United havde en rutsjebanetur i julen, hvor de slog Aston Villa 3-2 med et fantastisk comeback før et knebent 2-1 nederlag til Nottingham Forest, der fastholdt presset på ten Hag efter Jim Ratcliffes INEOS-koncerns overtagelse af United.

ten Hag mødte Ratcliffe for første gang.

"Vi havde et langt møde,  mange timer sad vi sammen, og i forhold til mange spørgsmål var vi på samme side, og alle var meget positive på begge sider," sagde manageren.

"Jeg kan kun sige, at det var et meget konstruktivt møde, og vi ser frem til at arbejde sammen."

ten Hag sagde også, at det var for tidligt at forvente store ændringer på holdet under det nye ejerskab.

"Vi er nødt til at lade det falde til ro, de er lige kommet ind og har introduceret sig selv."

"De har gode ideer, og vi må se, hvad vi kan integrere. I fællesskab vil vi fungere, men det kan man ikke sige efter én dag. De har givet mig et par af deres ideer, vi har haft vores debatter om strategier, og jeg tror, vi vil finde sammen."

United har udløst optioner på kontraktforlængelser for Aaron Wan-Bissaka, Victor Lindelof og Hannibal Mejbri, sagde ten Hag og tilføjede, at de "talte med" Raphael Varane og Anthony Martial.

ten Hag sagde, at der ikke var noget nyt om Jadon Sanchos potentielle udlån til hans tidligere klub Borussia Dortmund. Sancho har ikke spillet for United siden slutningen af august, hvor han klagede over sin behandling af klubben på de sociale medier, efter ten Hag havde kritiseret hans præstationer til træning.

United, som er ude af både Europa og Liga Cuppen, har vundet FA Cuppen 12 gange, senest i 2016.