Andre Onana bekræfter sin tilbagevenden til Camerouns landshold

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Andre Onana bekræfter sin tilbagevenden til Camerouns landshold

Onana har ikke spillet for landsholdet siden sit skænderi med manager Rigobert Song.
Onana har ikke spillet for landsholdet siden sit skænderi med manager Rigobert Song.Reuters
Camerouns målmand Andre Onana bekræftede mandag, at han er tilbage i truppen, efter at en suspendering fra Camerouns fodboldforbund førte til, at han blev udelukket fra VM i Qatar i november sidste år.

Onana har ikke spillet for landsholdet siden sin konflikt med landstræner Rigobert Song, men blev i tirsdags udtaget til hans trup til kvalifikationskampen til Africa Cup of Nations mod Burundi.

Cameroun er vært for Burundi den 12. september og har brug for mindst uafgjort for at sikre sig en plads ved Nations Cup i Elfenbenskysten i januar.

"Jeg svarer på min nations kald med  urokkelig sikkerhed, velvidende at min tilbagevenden ikke kun er for at ære min drøm, men også for at imødekomme forventningerne og støtten fra camerounerne, som fortjener et landshold, der er fast besluttet at stråle," sagde målmanden i erklæringen, der blev offentliggjort på det sociale medie X.

Manchester Uniteds nye signing fra Inter Milan, som har optrådt 34 gange for Cameroun, henviste også til uspecificerede problemer, før han bekræftede sin tilbagevenden.

"I fodboldens verden, som i livet, opstår der afgørende øjeblikke, som kræver, at der træffes afgørende valg," tilføjede han.

"I de seneste måneder er jeg blevet konfronteret med prøvelser præget af uretfærdighed og manipulation. Men min urokkelige kærlighed og tilknytning til mit hjemland, Cameroun, forbliver intakt."

Kvalifikationen kan betyde, at Onana går glip af en række af Uniteds kampe, hvis han bliver udtaget til Camerouns trup til slutrunden.