PL-optakt: Manchester Uniteds nye spillere skal vise sig frem mod Wolves med ny anfører

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
PL-optakt: Manchester Uniteds nye spillere skal vise sig frem mod Wolves med ny anfører
Mason Mount er klar til at tage kampen op i sin nye klub
Mason Mount er klar til at tage kampen op i sin nye klub
Profimedia
Blot to hold mangler endnu at betræde græsset i den nye sæson. På Old Trafford skal hjemmeholdet fra Manchester United, bevise at deres drømme kan få ben at gå på, når de skal op mod Wolverhampton.

Manchester United har været flittig gæst i de danske medier henover sommeren. Primært grundet indkøbet af Rasmus Højlund, der dog ikke er med mandag aften grundet en skade. Der har også været spekulationer om Christian Eriksens position på holdet, efter indkøbet af Mason Mount fra Chelsea.

Gæsterne fra Wolves har ikke været i spotlyset på samme måde og har da heller ikke være ude med spektakulære handler. Mest støj på linjen i Birmingham-klubben, kom da manager Julen Lopetegui med få dage til sæsonstart, tog sit gode tøj og forlod Molineux.

Form

Træningskampe er en svær størrelse at blive klog på. Især for de store klubber, da der ofte er kommercielle hensyn, der vejer over de sportslige. Sæsonoptakten for Manchester United har været en pose blandede bolcher, med et nederlag til Wrexham som lavpunktet. Det hører med til historien at Manchester Uniteds trup var ganske uprøvet på seniorniveau.

Sidste kamp inden sæsonen blev skuffende 1-1 mod et Atletic Bilbao-hold, der efter 66 minutter blev reduceret til 10 mand. Ten Hags tropper skulle helt hen til tillægstidens tredje minut, før Facundo Pellistri fik udlignet til 1-1.

De to klubbers seneste møder
Flashscore

Omvendt opløftende har resultaterne været for Wolves, om end mod lidt svagere modstandere, overordnet set. Et 1-0 sejr over Porto springer i øjnene, og i den afsluttende testkamp med Rennes, blev det til en sejr på 3-1.

Ingen af Wolverhamptons testkampe er dog spillet med den nye manager ved roret. Det bliver derfor spændende at se, hvilken impact Gary O’Neil får på klubbens udtryk i sæsonen.

Det siger trænerne

Erik ten Hag om de nye spillere i Manchester United.

Erik ten Hag til klubbens hjemmeside
Photo by Darren Staples / AFP

Gary O’Neil om den anderledes optakt til sæsonen.

Wolves nye manager til wolves.co.uk
Profimedia

Hold øje med

Der er flere muligheder hos hjemmeholdet. Hvordan starter Onana og Mount, men lige så vigtigt bliver om Marcus Rashford kan holde kadancen fra sidste sæson.

Fra sin position som venstre angriber får han naturligvis en nøglerolle i Manchester United offensiv. Beviste ved flere lejligheder sidste sæson, at han kan bære holdet på sine skuldre. En hjemmekamp mod Wolves bliver en glimrende lejlighed til at skyde den nye sæson godt i gang for den efterhånden 25-årige englænder.

En af dem der skal forsøge at dæmme op for Rashford, er den nyudnævnte anfører i Wolves, Maximilian Kilman. Den 26-årige engelske stopper er god på bolden, forudseende i sit spil og spillede 37 kampe for Wolves i sidste sæson.
Nu skal det vise sig, om det forøgede ansvar kan elevere Kilman fra en god Premier League spiller til en klassespiller. Kan han holde United fra fadet mandag aften, er han sædeles godt på vej.

Holdnyt

Manchester United er uden Rasmus Højlund, Tyrell Malacia og en række andre spillere, der sidder ude med skader. På positivsiden har ten Hag meldt Martial klar til kampen.

Wolverhampton har tvivl om Matheus Cunha, Fabio Silva og Sasa Kalajdzic, men de forventes alle at kunne spille.

Kampen kan følges direkte i Flashscores Match Centre.