Samuel Eto'o i nye problemer: Beskyldes for "upassende adfærd"

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Samuel Eto'o i nye problemer: Beskyldes for "upassende adfærd"

Samuel Eto'o på træningsbanen
Samuel Eto'o på træningsbanenAFP
Den tidligere stjerneangriber har haft en omtumlet tid som præsident for det camerounske fodboldforbund. Den har både budt på et chok-stop på landsholdet, et overfald på en Youtuber samt en skandale, hvor et stort antal ungdomsspillere er blevet beskyldt for at have forfalsket dåbsattester for at gøre sig yngre, end de reelt er. Men nu er det så personlige beskyldninger mod Eto'o, der er kommet på dagsordenen.

Det skriver Kicker fredag.

I en pressemeddelelse har det nationale fodboldforbund erklæret, at de indleder en undersøgelse mod nationalikonet, der beskyldes for "upassende adfærd", selvom det ikke præciseres yderligere, hvorledes anklagerne er. Men de skriver dog, at der er tale om "tungtvejende" anklager. 

Selvom 42-årige Eto'o kun har haft stillingen siden 2021, så har der været masser af negativ opmærksomhed omkring landsholdet og ham selv i hans tid ved roret. 

I december offentliggjorde blot 26- årige André Onana, at han stoppede på landsholdet efter at være blevet alvorlige uvenner med landstræner Rigobert Song under VM. 

Under samme turnering gjorde forbundspræsidenten Eto'o sig uheldigt bemærket ved at angribe en nærgående Youtuber med slag og spark. 

Dertil modtog han også sidste år 22 måneders betinget fængsel for skattesvig. Dermed må det siges at være tvivlsomt, hvorvidt Eto'o er i jobbet særligt meget længere, hvis det viser sig at der er hold i beskyldningerne.