AaB henter tidligere ungdomsspiller hos Real Madrid

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

AaB henter tidligere ungdomsspiller hos Real Madrid

AaB henter spansk back fra australsk fodbold
AaB henter spansk back fra australsk fodboldProfimedia
Superliganedrykkeren AaB har kigget mod Australien for at finde sydeuropæisk oprustning til den kommende sæson i 1. division.

Den nordjyske klub har skrevet kontrakt med den spanske venstreback Diego Caballo, som kommer til fra australske Sydney FC. Det skriver AaB i en pressemeddelelse.

29-årige Caballo har fået en toårig kontrakt, og han spillede 28 kampe for Sydney-klubben i den nyligt afsluttede sæson.

"Vi ser Diego Caballo som en spiller, der kan forstærke vores hold og vores trup. Han er teknisk dygtig og har en god venstrefod, men han vil nok skulle bruge nogle uger på at finde kampformen", siger AaB-sportsdirektør Ole Jan Kappmeier i pressemeddelelsen.

Den nye spiller i Aalborg slog tidligere sine folder i Real Madrids ungdomsafdeling, men som seniorspiller har han primært slået sine folder i Spaniens næstbedste række.

- Det er første gang, jeg bliver en del af en nordeuropæisk klub, så det glæder jeg mig meget til, og jeg vil gøre mit bedste for at bidrage til holdet og hjælpe mine holdkammerater bedst muligt, siger Diego Capallo.