Toni Kroos ønsker at slutte karrieren på toppen: "Vil ikke være et negativt eksempel"

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Toni Kroos ønsker at slutte karrieren på toppen: "Vil ikke være et negativt eksempel"

Kroos gjorde det klart, hvad der ikke vil følge hans aktive karriere: "At træne professionelle eller herrehold er ikke en mulighed for mig.
Kroos gjorde det klart, hvad der ikke vil følge hans aktive karriere: "At træne professionelle eller herrehold er ikke en mulighed for mig.Profimedia
Toni Kroos ønsker stadig at spille fodbold "på et rigtig godt niveau", når hans karriere slutter. "Der er et eller to negative eksempler, fordi man bare ikke kan give slip," sagde den 33-årige i et interview med RTL/ntv. Kroos har netop forlænget sin udløbende kontrakt i Real Madrid til 2024 efter sæsonafslutningen.

"Når du ikke længere er den spiller, som folk kender - det er præcis, hvad jeg ikke ønsker skal ske for mig," sagde Kroos: "Derfor ventede jeg lidt længere med min beslutning, men så følte jeg simpelthen, at denne sæson var gået lige så godt som de sidste ni sæsoner i Madrid."

Grundlaget for hans beslutning, sagde han, var to faktorer: "Jeg er stadig god nok " og "det er stadig sjovt": "Hvis en af de to komponenter forsvinder, så er det slut."

Verdensmesteren fra 2014 fortæller også, hvad man ikke skal forvente fra hans side efter hans aktive karriere er forbi. "At træne professionelle hold eller herrehold er ikke en mulighed for mig." Ud over fodbold er Kroos også investor og vært for den velkendte podcast "Einfach mal Luppen" sammen med sin bror Felix.