Officielt: Hamburger SV fyrer cheftræner Tim Walter efter dårlig periode

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Officielt: Hamburger SV fyrer cheftræner Tim Walter efter dårlig periode

Opdateret
Tim Walter er tilsyneladende færdig i HSV
Tim Walter er tilsyneladende færdig i HSVSTUART FRANKLIN/GETTY IMAGES EUROPE/Getty Images via AFP
Den nordtyske klub Hamburger SV har fyret cheftræneren Tim Walter grundet sløje resultater.

HSV er en af de allerstørste klubber i Tyskland, og derfor hører de også til i landets bedste række, men nu har de efterhånden tilbragt nogle sæsoner i 2. Bundesligaen. 

Klubben var storfavorit til at rykke op, efter at oprykningen akkurat glippede i sidste sæson.

Aktuelt ligger HSV på en tredjeplads i 2. Bundesligaen, men storholdet har tabt to af fire kampe i det nye år, og det har nu fået bestyrelsen i HSV til at skride til handling og fyre cheftræner Tim Walter.

Tidligere på mandagen skrev Sky Sports Germany, at der var en fyring under opsejling, og nu bekræfter klubben selv på sin hjemmeside, at Tim Walter ikke længere er i trænersædet.

På klubbens hjemmeside forklarer sportschefen, Jonas Boldt, at det er de ujævne præstationer, der ligger til grund for fyringen.

"Efter det skuffende nederlag hjemme mod Hannover 96 analyserede vi situationen og nåede frem til den konklusion, at vi var nødt til at foretage en ændring for ikke at bringe vores mål for denne sæson i fare," siger HSV's sportschef Jonas Boldt til klubbens hjemmeside. 

"Uoverensstemmelserne i vores seneste præstationer var for store, og vi følte os ikke sikre på, at vi ville være i stand til at genoprette den nødvendige stabilitet og balance i de kommende uger med vores nuværende træner-setup."

Walter overtog klubben i juli 2021 og missede to gange oprykningen til den bedste tyske række. Begge gange sluttede HSV på tredjepladsen og skulle derfor spille en afgørende kamp mod Bundesligaens trededårligste hold om en plads i landets fineste selskab.

Med kursen mod en gentagelse af de seneste sæsoners fiasko, ser Walters tid i HSV ud til at være et overstået kapitel.