FC København-træner forlanger forstærkninger efter profilflugt

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

FC København-træner forlanger forstærkninger efter profilflugt

FCK-træner vil have profiler ind.
FCK-træner vil have profiler ind.Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Flere store profiler har forladt FC København, og erstatninger er der ikke kommet mange af.

Hákon Haraldsson er blevet solgt til franske Lille, Mohamed Daramy er vendt tilbage til Ajax, Victor Kristiansen blev i januar solgt til Leicester, og så har Carlos Zeca, Marko Stamenic og Karl-Johan Johnsson haft kontraktudløb.

Det er altså mange spillere, som Jacob Neestrup ikke længere har til rådighed, men FCK-træneren vil ikke bruge det som undskyldning for ikke at vinde kampe.

"Alle kender regnestykket. Hákon ude, VK (Victor Kristiansen, red.) ude, Mohamed Daramy ude og Zeca ude. Det skal der selvfølgelig findes erstatninger for."

"Jeg kommer ikke til at stå her og give mig selv et alibi for ikke at vinde fodboldkampe med FC København. De skal bare vindes, og så er det ligemeget, hvem der er på banen."

"Best case for mig er, at erstatningerne havde været der dagen efter Randers-kampen (sidste kamp i den forgangne sæson, red.), men det er ikke sådan, den virkelige verden fungerer, siger FCK-træneren, efter at FCK lørdag slog Lyngby Boldklub 2-1 i sæsonpremieren."

Jacob Neestrup fortæller også, at han har presset på for erstatninger hos sportsdirektør Peter "PC" Christiansen.

"Jeg forstår spørgsmålene, og jeg gør mit for at presse på, eller hvad man sige, men der er fuldstændig åben dialog og transparens fra "PC"."

"Jeg kender situationen på godt og ondt, men det er ikke sådan, at han har givet mig fripas til ikke at vinde fodboldkampe, fordi der ikke er kommet nye spillere ind," siger Jacob Neestrup.

FCK-træneren måtte undvære Andreas Cornelius i store dele af sidste sæson, da den stærke angriber døjede med utallige skader.

Lørdag var Cornelius tilbage i aktion for FCK, og det var Jacob Neestrup utroligt glad for at se.

"Jeg synes, det giver rigtig, rigtig, rigtig meget at have Cornelius med, for det giver os muligheden for at spille hen over et pres, hvor stopperne ikke bare kan bryde, som de kunne med Hákon (Haraldsson, red.) i sidste del af sæsonen."

"Hans fysik og tilstedeværelse er voldsom til tider. Han er god i feltet, og han er god som opspilsstation. Jeg er meget tilfreds med ham."

"Vi vandt mesterskabet i sidste sæson med rigtig mange små spillere. Vi havde et historisk lavt hold," siger Jacob Neestrup.

FCK vandt lørdagens kamp mod Lyngby med 2-1. Målene blev scoret af Valdemar Lund, Diogo Goncalves og Alfred Finnbogason.